Reviews over Keukenwinkels


    Procedure gestart tegen Keukenoutlet.store - Review over Keuken Outlet Store

    Inmiddels zijn wij midden in een juridische procedure bezig tegen Keukenoutlet.store en hebben meerdere personen nodig die ook zijn opgelicht of waarbij afspraken niet worden nagekomen. Graag vraag ik u zich even te mailen met [email protected]***.com, dan kunnen we dit samen verder oppakken.

    Slechte ervaring aanschaf keuken bij Keukenkampioen - Review over Keuken Kampioen

    Al vanaf het begin is Keukenkampioen Kaatsheuvel voor mij een groot hoofdpijndossier. Het begon al met zeer gehaast en onprettig verkoopgesprek door de verkoopmedewerker (nadruk lag voor hem duidelijk op het zo snel binnenhalen van een getekende order voor een nieuwe keuken; het geven van advies/luisteren/meedenken was tijdens dit gesprek niet aan de orde. In het gesprek gaf ik bij de verkoopmedewerker aan dat ik mijn huidige vaatwasser van Miele wilde behouden in de nieuwe keuken (mede i.v.m. financien). De verkoopmedewerker had intern de afmetingen ervan opgevraagd en hij garandeerde mij dat ik de vaatwasser kon behouden. Bij het inmeten in januari 2020 werd nogmaals door de Keukenkampioen aan mij bevestigd dat dit mogelijk was. Dat ik mijn Miele vaatwasser in de nieuwe keuken zou behouden, is ook in de getekende koopovereenkomst opgenomen. Tot mijn grote verbazing werd ik in april jl. echter ineens door Keukenkampioen Kaatsheuvel benaderd of ik even E 640,- voor een nieuwe vaatwasser van Siemens wilde bijbetalen, omdat mijn eigen Miele vaatwasser volgens de Keukenkampioen toch niet in de ontworpen nieuwe keuken bleek te passen. Ondanks dat Keukenkampioen ineens afwijkt van hetgeen bij de aankoop was overeengekomen, heeft Keukenkampioen Kaatsheuvel de volledige rekening van deze fout bij mij als klant neergelegd. Tijdens het ontwerp van de keuken is door de verkoopmedewerker verzuimd rekening te houden met de hoogte van de koelkast. De koelkast zit in de nieuwe keuken dermate hoog, waardoor ik voortaan altijd een trapje nodig heb om bij de bovenste legplateaus van mijn koelkast te kunnen. Over de hoogte en indeling van de keuken is destijds door de verkoopmedewerker geen enkel advies gegeven en/of meegedacht. Daarnaast is de keuken bij de installatie half gekit achtergelaten (een deel van het aanrecht is bij een kant van de muur nog helemaal open). Al maanden ben ik al aan het wachten wanneer dit eindelijk door Keukenkampioen naar behoren wordt afgemaakt. Iedere keer krijg ik van Keukenkampioen Kaatsheuvel de toezegging dat de kitter mij z.s.m. belt voor een afspraak, echter heb ik bijna 3 maanden na levering nog steeds geen kitter gezien. Inmiddels heeft iemand uit mijn omgeving aangeboden om het zelf voor mij te gaan kitten, omdat men ziet dat het mij teveel negatieve energie kost en iedereen zo snel mogelijk dit hoofdstuk voor mij mee wil afsluiten. Veel mensen uit mijn omgeving adviseren mij, na het zien van mijn nieuwe keuken (en de trap die ik nodig heb om iets uit mijn koelkast te pakken) en als ze horen hoe dit traject is verlopen, om deze gang van zaken niet te accepteren en hier werk van te maken. Ik ging ervan uit dat ik heel erg blij zou zijn van mijn nieuwe keuken en ervan zou genieten. Maar door alle negatieve ervaringen met keukenkampioen Kaatsheuvel ga ik er mentaal aan onderdoor. Ik vind het een treurige zaak dat Keukenkampioen Kaatsheuvel zo weinig op heeft met haar klanten en zich zo rigide opstelt. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid heb ik bij filiaal Kaatsheuvel erg gemist. Op mails wordt vanuit Keukenkampioen niet gereageerd. De order + betaling zijn bij Keukenkampioen binnen, dat is blijkbaar helaas het enige dat voor Keukenkampioen Kaatsheuvel telt. Ik heb nog de moeite genomen om Keukenkampioen op de hoogte te stellen van mijn ervaringen, maar op deze mail wordt gewoonweg niet gereageerd. Dit zegt al genoeg over hun houding. Het z.s.m. binnenhalen van de order en klanten na het zetten van hun handtekening op een later moment ineens opzadelen met onvoorziene extra kosten, is blijkbaar 'normaal' voor Keukenkampioen. Een grote afrader dus, keukenkampioen.

    Drama - Review over Sanidirect

    Hierbij dien ik een klacht. Ik heb door toedoen van Sanidirect lang moeten wachten om de badkamer meubel te plaatsen. Gisterochtend (woensdag) is de juiste meubel aangekomen nadat er 3 keer onjuist en gebroken spullen zijn geleverd. Nadat de meubel is geplaatst wilden wij de spiegel gaan plaatsen. Bij het openen van de beschermlaag blijkt dat deze ook gebroken is. Het is echt een drama Wat ik niet juist of gebroken heb ontvangen van Sanidirect . Doordat ik 4 x mijn monteur moest afbellen en gisteren weer niet compleet afgemaakt heeft moet ik hem ook extra hiervoor compenseren. Deze kosten wil ik ook bij Sanidirect verhalen. Ik verwacht dan ook zeer spoedig een antwoord van Sanidirect en een nieuwe spiegel en compensatie van kosten aan de monteur en geleden stress die zich meebrengt. Ik heb van alles ook een foto gemaakt. Ook heb ik rechtsbijstand hierin ingeschakeld. Tevens zal ik overwegen om alle sociale media en consumenten programma's zoals Kassa inschakelen over de manier van handelen

    Sterke punten
    Verkoop praatjes

    Zwakke punten
    Zijn er niet als spullen gebroken geleverd wordt

    Slechte service en installatie. - Review over Nieuwenhuis Keukens

    In 2019 hadden we een keuken gekocht en de keuken was geplaatst op 24-05-2019. Tot op heden, hebben ze een aantal punten nog niet voldoende gerepareerd. De monteurs zijn 6 keer geweest, maar zonder succes. De laatste keer dat ze kwamen (1 september) hebben ze de vaatwasser stuk gemaakt, hier kwamen we achter toen ze al weg waren. Van alle minpunten aan onze keuken, hadden we foto\\\\\\\\\\\\\\\'s gemaakt als bewijs en die gestuurd per mail naar hen, de bewijzen hebben we nog steeds. Na onze klachten over de keuken, kwamen verschillende monteurs het \\\\\\\\\\\\\\\"repareren\\\\\\\\\\\\\\\", zonder succes. Elke keer maakten ze beloftes en waren die niet nagekomen, keer op keer. De monteurs hadden contact opgenomen met het hoofdkantoor, die ons zouden terugbellen, maar daar is niks van gekomen. Het enige wat ze met succes hebben gedaan: onze vaatwasser stuk gemaakt. Ze hebben ook niks goed afgewerkt: schroefjes zaten buiten de planken, planken waren kapot en over elkaar heen getimmerd. De la sluit niet goed. Het plankje tussen de combi en koelkast, zit niet goed vast, die kun je gewoon heen en weer bewegen. Al met al: we hebben enorm veel spijt dat we bij dit bedrijf een keuken hebben gekocht, zeer prijzig ook.

    Sterke punten
    Naar onze mening en ervaring, bestaan er geen sterke punten.

    Zwakke punten
    slechte service, installatie en communicatie.

    Slechte service en installatie. - Review over Nieuwenhuis Keukens

    In 2019 hadden we een keuken gekocht en de keuken was geplaatst op 24-05-2019. Tot op heden, hebben ze een aantal punten nog niet voldoende gerepareerd. De monteurs zijn 6 keer geweest, maar zonder succes. De laatste keer dat ze kwamen (1 september) hebben ze de vaatwasser stuk gemaakt, hier kwamen we achter toen ze al weg waren. Van alle minpunten aan onze keuken, hadden we foto\\\'s gemaakt als bewijs en die gestuurd per mail naar hen, de bewijzen hebben we nog steeds. Na onze klachten over de keuken, kwamen verschillende monteurs het \\\"repareren\\\", zonder succes. Elke keer maakten ze beloftes en waren die niet nagekomen, keer op keer. De monteurs hadden contact opgenomen met het hoofdkantoor, die ons zouden terugbellen, maar daar is niks van gekomen. Het enige wat ze met succes hebben gedaan: onze vaatwasser stuk gemaakt. Ze hebben ook niks goed afgewerkt: schroefjes zaten buiten de planken, planken waren kapot en over elkaar heen getimmerd. De la sluit niet goed. Het plankje tussen de combi en koelkast, zit niet goed vast, die kun je gewoon heen en weer bewegen. Al met al: we hebben enorm veel spijt dat we bij dit bedrijf een keuken hebben gekocht, zeer prijzig ook.

    Sterke punten
    Naar onze mening en ervaring, bestaan er geen sterke punten.

    Zwakke punten
    slechte service, installatie en communicatie.

    Niet tekenen 20220065843 - Review over Keuken Kampioen

    Zeker niet aanbevelen. We kwamen voor een offerte. Aangegeven aan de vrouw die een verkoper ging halen en 2 keer aangegeven aan de verkoper zelf. Één van de eerste vragen: wat is het budjet? Kwam niet enorm klantvriendelijk over op dat moment, toch op in gegaan en besproken. Dan lijkt het bedrag me duidelijk. We zijn vervolgens uitgebreid geholpen, tips gehad en betrokken zijn ze met ons bezig geweest. Dus dat top. Uiteindelijk een keuken ver boven budjet. Dan natuurlijk het spelletje touwtrekken over de prijs. Uit eindelijk kwamen we op een bedrag wat opzich acceptabel was maar natuurlijk nog steeds boven budjet. En toen kwam het. We werden gevraagd te tekenen. Je weet hoe het gaat, mooie praatjes en overhalen. We konden er vanaf binnen 48 uur want ze waren aangesloten op het cbw. Wij overstag. We wilde toch graag alle voordelen die ze beloofd hadden. Na het tekennen, sfeer veranderd meteen. We werden de deur haast uit geschoven. Zitten we in de auto met meteen een naar gevoel. Meteen besloten. Dat gaan we niet doen. gelijk bellen en mailen binnen zelfs 24 uur. Gelukkig we waren er vanaf. Nee hoor. Nu een rekening van 670,- van wegen annuleren. Nooit tekenen, je wordt terplekke bedonderd. Nooit zou ik keukenkampioen nog aanbevelen. Keuken hoefde pas 2 jaar later geleverd te worden... this niet zo Dat ze alles al geregeld moesten hebben.

    Sterke punten
    Leuke tips voor de keuken

    Zwakke punten
    Pakkende verkoop praatjes en beloftes. Niet informeren hoe dingen daadwerkelijk in elkaar zitten.

    Slechte service na foute levering en lange wachttijd - Review over Wilka Keukenhandel

    Keuken besteld, alles tip top gegaan, netjes opgehaald, alles stond klaar, na het uitpakken blijkt 1 keukenkastje verkeerd te zijn besteld door Klaas, kan gebeuren, maar dat je vervolgens 8 weken moet wachten, niet teruggebeld word, niks hoort over een update, is echt slecht, tot op heden geen enkel bericht mogen ontvangen.

    Sterke punten
    prijs is prima, garantie op apparatuur is prima

    Zwakke punten
    Erg slecht in het oplossen van problemen en op de hoogte houden van klanten

    Geen aanrader. - Review over I-KOOK

    Wij hebben onze keuken bij I-Kook Veenendaal gekocht vanwege een eerdere, zeer positieve ervaring met keukencoach Sjoerd. Omdat hij deze maal niet beschikbaar was, werden wij geholpen door Magda. Wij zijn zeer enthousiast over Magda als keukencoach. Zij heeft ons uitstekend geholpen bij het ontwerpen van onze keuken. Ze heeft ruim de tijd genomen om al onze vragen en opmerkingen door te nemen en bleef telkens rustig in haar uitleg. Bij het afronden van de order werd ons uitgelegd dat als de monteur op de afgesproken dag van montage zijn werk niet kan doen (bijvoorbeeld omdat het stucwerk nog niet droog is, in ons geval relevant en daarom fijn dat het wordt genoemd) er voor deze verloren dag €350 in rekening wordt gebracht (begrijpelijk) en dat wij een week voor levering de keuken moesten betalen. Wat betreft de betaling zijn wij de discussie aangegaan, aangezien I-Kook aangesloten is bij CBW en volledige betaling vooruit niet conform CBW voorwaarden is. Uiteindelijk hebben wij de keuken per pin voldaan bij levering. De keuken werd conform afspraak geleverd en op de afgesproken dag gemonteerd. Tijdens montage bleek dat er beschadigingen waren en dat niet alles geleverd was. Dit werd goed opgepakt, zowel beschadigde als ontbrekende elementen werden direct nabesteld. Helaas kan de levertijd niet verkort worden voor een nabestelling. Bij in gebruik name van de keuken bleek de afvoer van de spoelbak niet helemaal waterdicht afgemonteerd te zijn en het softclose systeem van zowel de lades als de pannencarrousel niet te werken. Het kon de elementen niet volledig intrekken, dus de lades en het deurtje bleven op een kier open staan. Daarnaast vertoonde de spoelbak na 1 dag allerlei roestplekjes op de bodem. Wat betreft de lekkage, deze hebben wij zelf mogen verhelpen. Prettig, aangezien I-Kook zelf niet per direct iemand beschikbaar had om dit te verhelpen. De kosten die wij zouden maken voor de reparatie konden wij indienen bij I-Kook. Zeer netjes. Vanwege de goede verstandhouding hebben wij deze kosten voor eigen rekening genomen. Eerst werd ons geadviseerd de spoelbak te polijsten. Toen dat niet bleek te werken werd er een nieuwe spoelbak besteld. Voor het softclose systeem zou de monteur langskomen. Op dat moment werd ons duidelijk dat als de keuken eenmaal gemonteerd is, al het andere onder “service” valt. Dit houdt in dat de monteur langskomt als hij tijd heeft. In ons geval belt de monteur op donderdag aan het einde van de middag dat hij de volgende ochtend langs zal komen. Als je aangeeft dat er helaas niemand aanwezig kan zijn, krijg je te horen dat als er niemand kan zijn je voorlopig pech hebt, want de eerst komende maanden zit hij vol. Dit op een zeer klantonvriendelijke wijze. Dit terwijl wij vanaf het begin duidelijk hebben gecommuniceerd dat wij niet per direct thuis kunnen zijn. Uiteindelijk is er een afspraak gepland met een andere monteur die helaas niets kon doen mbt de lades en carroussel. Weer een halve dag voor niets vrij gehouden. Inmiddels een andere coach, omdat Magda niet meer beschikbaar was. Ondertussen is de nabestelling binnen en wordt er een afspraak gemaakt voor een maandag ochtend om op deze dag onze keuken helemaal af te maken. Fijn, eindelijk. Wij nemen vrij en zorgen dat de monteur zijn werk kan doen. Echter, wij worden ’s morgens gebeld door de monteur dat hij niet komt, want hij heeft in de voorgaande week geen tijd gehad om de spullen in het magazijn op te halen. Dus helaas voor ons, er moet weer een nieuwe afspraak worden gemaakt. Bij de nieuwe afspraak blijkt dat de wegens beschadiging opnieuw bestelde kast wederom beschadigd is, dus weer opnieuw besteld, met de bijbehorende levertijd. Wederom een dag vrij, maar de keuken nog steeds niet af. Op een bepaald punt doorgesproken met onze nieuwe coach dat het niet helemaal naar wens verliep en hij gaf uit zichzelf aan dat dit niet was zoals het zou moeten en dat daar een compensatie tegenover zou staan. Ons vertrouwen steeg weer, een bedrijf dat uit zichzelf aangeeft dat iets niet goed gaat en dat daar een compensatie tegenover stelt, netjes. Hij zou ons de volgende dag bellen. Helaas is dit niet gebeurt. En helaas is dit ook niet de enige keer dat een simpele belofte als “ik bel je morgen” of “ik bel u volgende week” niet wordt nagekomen. Inmiddels zijn wij zover dat enkel onze pannencarroussel nog steeds niet sluit. Deze is vervangen, maar werkt nog steeds niet naar behoren. Overigens hebben zowel de monteur als de coach aangegeven dat dit een bekend probleem is, dus je kunt je afvragen waarom I-Kook er nog mee werkt. Omdat wij niets meer van I-Kook hoorden na het laatste contact (wij hadden nog steeds de verwachting dat men contact op zou nemen, zowel vanwege het voortraject van problemen als vanwege de genoemde compensatie) hebben wij uiteindelijk zelf per email laten weten dat het probleem met de lades verholpen is (deze werken nu goed) maar dat de pannencaroussel nog steeds niet werkt , maar dat wij het hele keuken verhaal af willen ronden en hier verder niets meer mee willen doen (wij duwen het kastje wel handmatig dicht)Tevens zijn wij zelf teruggekomen op de compensatie en hebben aangegeven dat wij €350 niet meer dan redelijk vinden en dat I-Kook dit naar ons rekening nummer over kan maken. Nu krijgen wij gehoor: wederom een nieuwe keukencoach (ook nummer 2 is inmiddels niet meer beschikbaar) die ons vertelt dat hij het dossier niet kent, dat I-Kook niet aan compensatie doet, en dat hij bij de leverancier van de carrousel gaat informeren (wij hebben duidelijk aangegeven dat wij er klaar mee zijn en geen vertrouwen hebben in weer een nieuwe carroussel, en nee, een ander type kan niet…) “Ik bel u volgende week terug” Dat was 14 dagen geleden…

    Sterke punten
    Keukencoaches

    Zwakke punten
    Monteurs After-sales Klachtafhandeling

    Koop niet bij wilka - Review over Wilka Keukenhandel

    Koop geen keuken bij Klaas de jong of zijn vrouw Wilma. Het zijn oplichters. Wij zijn samen met zo'n 15 andere mensen duizenden euro s verloren. En geen keuken. Geloof niet in de gladde praatjes. Ik geef 1 ster omdat er niet lager is. Maar ze verdienen geen enkele ster.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie hierboven

    Onbetrouwbaar - Review over Keuken Outlet Store

    Leveren gewoon niet. Houden je tijden aan het lijntje met allemaal loze beloftes. Meermaals zitten wachten tot ze zouden komen maar altijd wel weer een vage smoes gelukkig m’n geld terug

    Zwakke punten
    Oplichters Loze beloftes Doen zich groter voor dan dat ze zijn

    Oplichters - Review over Keuken Outlet Store

    2 keukens gekocht. 1e keuken van alles mis mee. Door zijn charme laat je je verleiden tot een 2e keuken. 2e keuken is nooit geleverd en heb de koop ontbonden. Wacht op geld en alle extra kosten die ik heb gemaakt en beloofd zijn om ook te betalen. We zijn inmiddels bijna 1 jaar verder. De keuken zou er met 3 weken moeten zijn. Niks aanschaffen daar!!!

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    geen levering, aan het lijntje houden. koop ontbonden, maar niet terugbetalen.

    Goede keukenzaak met vakkennis - Review over Mega Keuken Deal

    Recentelijk een keuken gekocht, waarbij de verkoper een duidelijke onderbouwing van het ontwerp maakte, de keuken is goed geplaatst en er waren geen mankementen. Alles is gegaan zoals het hoorde. Mooie overzichtelijke showroom en doormiddel van de duidelijke inkoopprijs met fee was is duidelijk goedkoper dan bij 2 ander keukenzaken in Rijssen. Zeker een aanrader.

    Sterke punten
    Mooie showroom, duidelijke prijzen en veel vakkennis

    Onprofessionele montage & klantenservice - Review over Keuken Kampioen

    Luxe en uitgebreide keuken gekocht via KK Beverwijk, na vervelende ervaring in het offerte-traject bij vestiging Cruquius. Locatiemanager M. van Beverwijk uiteindelijk prima keuken getekend en geoffreerd. Na levering 7 (!) herhaalbezoeken nodig geweest om de keuken correct te plaatsen; zelfs moedwillige fouten om verschillen in afmetingen van deuren niet geschuwd. Na 10 maanden staat de keuken nu zoals getekend. Medewerker C.S. van de klantenservice doet slechts loze beloftes, het blijkt de normaalste zaak van de wereld dat je 7 keer een dag thuis moet blijven zodat fouten hersteld kunnen worden en montage dan eindelijk volledig afgerond kan worden. Waar in het proces eerder nog over compensatie gepraat werd, en deze telkens vooruit geschoven werd totdat herstel afgerond zou zijn, bleek toen puntje bij paaltje kwam dat C.S. het af wilde doen met een bos bloemen.. erg ongepast en onprofessioneel! Inhoudelijk ingaan op deze klacht lukt Keukenkampioen tot op heden nog niet, een eventuele reactie hier zal naar verwachting opnieuw slechts ontkenning van het probleem en verkondigen van onwaarheden zijn.

    Onbetrouwbaar - Review over Keuken Outlet Store

    Keuken besteld en betaald op 12/5/2019. Tot 7x toe zouden ze leveren, nooit gebeurd. Het is nu 28/10. Heb mijn geld teruggevraagd. Niet gebeurd. Gisteren klacht bij de politie neergelegd.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar, manipulatief. Leveren niet en weigeren geld terug te betalen.

    lastig vallen - Review over Sanidirect

    Wat ik erg verveld vind is als je bij hun heb gekeken op de site . word je meteen elke dag gebeld. Wat ik erg storend vind, ik kijk vrijblijvend om ideeen op te doen. Dan bellen ze je meteen de volgende dag. Ik zei ik kijk gewoon even rond snap niet dat u mij belt. Waar ik niet on vroeg. En dan word je daarna nog een paar keer gebeld door andere medewerkers van sanidirect. Erg dwingend daarom zal ik zeker niets meer kopen. Bij deze zaak.

    Sterke punten
    site mooi

    Zwakke punten
    stolken. je lastig vallen omdat je op hun site heb gekeken en door cookies je kunnen achter halen erg dwingend

    Do not deal with them! - Review over Tulp Keukens

    Stay away from this company! What an appalling quality of work of their advisors: namely, Nabahat, who ignored our request to equip our new kitchen with the same appliances as in the previous project. And of course they delivered wrong 2 appliances. Apart from that, they handled this situation in a totally non-customer-oriented way. They insisted that we should have checked model numbers of the appliances before signing the offer. When paying 30K EUR for a kitchen, in their opinion, customers are expected to go online and verify model numbers themselves! A rip-off solution was offered (replacement of 1 of the wrong appliances at a basically wholesale price of the new one). There are many other companies specialising on expensive kitchen projects. Choose any but this! They do not acknowledge their mistakes, deliver awful customer service and treat their returning clients (that was our 3rd kitchen with them) badly.

    Lekkages - Review over Grando

    Nadat Grando de badkamer had aangelegd traden al snel lekkages op in slaap en woonkamer. Na bijna vier jaar is Grando er niet in geslaagd om de lekkages op te lossen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen praktische kennis

    lange adem nodig - Review over Keuken Sale

    Wij hebben een keuken besteld, en daarna is geen afspraak nagekomen. Eerst werd de keuken 4 weken later geinstalleerd dan was afgesproken, en daarna moesten we niet 2 maar 6 weken wachten op het blad. Kortom zeer slecht, wij raden iedereen aan om hier geen keuken te kopen tenzij je graag voorgelogen wordt

    zeer tevreden over yro - Review over Yro Keukens en badkamers

    wij hebben een woonvloer, keuken en schuifpui door yro laten monteren, en zeer tevreden,

    Sterke punten
    flexibel , goede prijs, monteur die in dienst zijn bij het bedrijf, en alles kunnen monteren e.d.

    Zwakke punten
    ik heb dit niet kunnen vinden,

    Waardeloze nazorg na slordige installatie - Review over Reddy Keukens

    Barsten en scheuren in het werkblad zijn ontstaan door montagefouten, waarvan ik een rapport heb van een externe partij. Eerste melding hierover 4 jaar geleden gemaakt, inmiddels nadat er nog meer fouten zijn gemaakt door Reddy Keukens Helmond, is het nog steeds NIET opgelost. Schandalige nazorg service!

    Sterke punten
    Bij verkoop lijkt alles te kunnen en wordt er heel vriendelijk gedaan

    Zwakke punten
    Waardeloze nazorg, inmiddels 4 jaar later is het nog steeds niet opgelost!

    Waardeloze nazorg na slordige installatie met schade tot gevolg - Review over Reddy Keukens

    Barsten en scheuren in het werkblad zijn ontstaan door montagefouten, waarvan ik een rapport heb van een externe partij. Eerste melding hierover 4 jaar geleden gemaakt, inmiddels nadat er nog meer fouten zijn gemaakt door Reddy Keukens Helmond, is het nog steeds NIET opgelost. Schandalige nazorg service!

    Sterke punten
    Bij verkoop lijkt alles te kunnen en wordt er heel vriendelijk gedaan

    Zwakke punten
    Waardeloze nazorg, moet zelf iedere keer vragen hoe het staat met mijn klacht, inmiddels 4 jaar later is het nog steeds niet opgelost!

    Waardeloze nazorg na slordige installatie met schade tot gevolg - Review over Reddy Keukens

    December 2013 heb ik mijn keuken uitgezocht bij Reddy Keukens in Helmond. Zoals je mag verwachten voelde ik mij serieus genomen bij de aanschaf van mijn keuken van een kleine 20.000 februari 2014 is de keuken geleverd en genstalleerd. Een paar maanden later bleek dat ik schimmelvorming had bij de aansluiting van de vaatwasserkraan. Niet goed aangedraaid, alsnog gedaan en na het drogen van de vochtplek is na 2 maanden ongeveer de muur opnieuw gestuct, prima opgelost dus. Anderhalf jaar na ingebruikname van de keuken heb ik een barst geconstateerd in het keramische aanrechtblad. Reddy stuurt de leverancier van het blad om te beoordelen wat er aan de hand is. 6 maanden later nog steeds niks gehoord over de afhandeling van deze klacht. Toch maar eens zelf gebeld met leverancier van het blad. Die gaf aan richting Reddy Helmond te hebben terug gekoppeld. Ik had nooit meer wat van Reddy vernomen. Conclusie, het was mijn eigen fout dat het blad was gebarsten, ik zou er op gestaan of gezeten hebben, anders had het blad niet kunnen barsten. Bewijs dan maar eens dat je dat niet hebt gedaan. Omdat het een barst betreft die niet heel zichtbaar is, heb ik het erbij laten zitten. Januari 2017, inmiddels twee en half jaar gelden, er zijn scheuren/barsten ontstaan in mijn kookeiland tussen de uitsparingen in het blad waar mijn Pittcoocking unit in is gemonteerd. De leverancier van Pittcooking komt langs en schrijft een rapport dat er verschillende montagefouten zijn gemaakt. Er gebeurt vervolgens lange tijd niks. Als ik niet zelf met Reddy bel of mail, hoor ik niks meer. De fabrikant van het blad (Dekker) komt ook weer kijken. Dekker zegt weer dat het niet hun fout is en een Reddy medewerker die mee is, zegt ook dat het niet hun fout is. Uiteindelijk is het blad toch vervangen, maar bij verwijdering van het kapotte blad is een keramische zijwand, waar het blad op leunt flink beschadigd. Tevens blijkt het nieuw blad een halve centimeter dunner waardoor nu een gapend gat zit tussen het blad en de smetplint. Reddy zegt dat er een nieuwe zijwand komt, omdat deze zo beschadigd is. Ik dring erop aan dat ook wat aan het gapende gat moet worden gedaan. Wederom hoor ik maanden niks en moet ik zelf weer contact opnemen. 'Oh', wordt er gezegd, 'is het nog niet opgelost?" Nee, en wat blijkt, de zijwand is nog niet eens besteld. Weer maanden later komt Reddy met de fabrikant van het blad Dekker met een nieuwe zijwand. Wat blijkt, ook dit is een halve cm dunner waardoor ik nu naast een gapend gat met de smetplint ook nog een oversteek van het blad heb. Het moet worden opgelost zeg ik en dat vinden beide heren ook. Echter vinden ze beide niet dat ze iets verkeerd hebben gedaan. Inmiddels is dat nog steeds niet gebeurd, Reddy schermt iedere keer dat Dekker over de brug moet komen, maar ik heb natuurlijk de keuken bij Reddy gekocht en ik heb niks met hun leverancier te maken. Inmiddels is het nog steeds niet opgelost en ligt het aanrechtblad van het keukeneiland al anderhalf jaar los op de zijwand die ook los staat en moet ik mijn kookeiland regelmatig recht duwen om te voorkomen dat het geheel in elkaar dondert. Van Reddy hoor ik nog steeds niks en ik heb dan na bijna 4 jaar aan klachten die niet zijn opgelost, over een keuken die 5 en half jaar oud is, mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Ben er nu helemaal klaar mee, schandalig nazorg van Reddy Helmond. Ik zal dan ook niemand aanraden om hier zijn/haar keuken aan te schaffen.

    Sterke punten
    Bij verkoop lijkt alles te kunnen en wordt er heel vriendelijk gedaan

    Zwakke punten
    Waardeloze nazorg, moet zelf iedere keer vragen hoe het staat met mijn klacht, inmiddels 4 jaar later is het nog steeds niet opgelost!

    Oplevering na 32 ipv 10 weken, beroerde naservice en communicatie - Review over Bemmel & Kroon

    Op 24 november 2018 een keuken besteld. Kosten ruim 15.000. Keuken werd op 18 februari 2019 geplaatst. De uiteindelijke oplevering was op 3 juli 2019. Er waren diverse gebreken: beschadigde kast, verkeerde kleur greeplijsten, verkeerde kleur ladefront, verkeerde kleur plinten, ontbrekend bevestigingsmateriaal, ontbrekend rooster in een plint en nog afstelwerkzaamheden etc. Door onzorgvuldigheid aan de kant van BenK zijn tot drie keer toe de verkeerde producten bij ons afgeleverd. Er wordt kennelijk niet in het magazijn gecheckt of de juiste spullen worden doorgestuurd. De levering van de keuken duurde 10 weken, maar het herstelwerk duurde ruim 20 weken. Hierbij moesten we er zelf continu achteraan gaan. Het heeft ons onnodig extra velofdagen gekost en we kijken nog steeds tegen een beschadigde kast aan. Op mijn klacht werd in eerste instantie niet gereageerd. Pas na een berichtje op FB kreeg ik bericht terug. Als compensatie heb ik een dinerbon ontvangen van wel 50. Een bon van 50 om uit eten te gaan met mijn gezin; ik vrees dat we dit niet gaan redden zonder nog meer aanvullende kosten te moeten maken, zeker gelet de deelnemende restaurants. Lang verhaal kort: BenK is alleen aan te raden als alles in een keer goed gaat. Naservice en communicatie zijn belabberd.

    Sterke punten
    Prijs voor apparatuur

    Zwakke punten
    Slechte aftersale service en communicatie

    nieuwe keuken met defecte apparatuur - Review over Keuken Kampioen

    Bij orintatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod. Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw! De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een nieuw apparaat dat nog niet is gebruikt en dat moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop! We hebben een klacht ingediend bij de klantenservice, op een antwoord wachten we nog steeds. Alle fatsoensnormen gooien ze dus ook overboord! Wel kregen we antwoord op een review. De keukenkampioen had al meerder malen contact met ons gehad...NOT... het contact dat we hebben gehad waren onze eigen telefoontjes naar de klantenservice waarin we verzochten om de oven te vervangen. Tevens via het review kregen we te horen dat de keukenkampioen bij het standpunt blijft: Dus; koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn. Een service van niks!!!!

    Sterke punten
    De verkoper in Rotterdam was een aardige jonge man. Het gesprek daar hebben we als prettig ervaren. De monteur was een ZZP-er, niet in dienst van keukenkampioen, heeft keurig werk geleverd.

    Zwakke punten
    garantie tot de deur!!! slechte service, whirlpool kan dus zijn defecte materiaal via de keukenkampioen alsnog kwijt! ze vergeten te melden in het verkoopgesprek dat er meteen een monteur meekomt om je defect aangekochte spullen te repareren!!!

    Prima ontwerp, daarna alleen maar drama - Review over KeukenConcurrent

    Het ontwerp van de keuken is goed. Ik had zelf wat kleine dingetjes anders gedaan, maar 99% van de wensen is gerealiseerd. Maar de montage en schadeafhandeling is DRAMATISCH. Bij montage veel schade aan muren, waarbij een lullig bod gedaan om de schade mee te herstellen (afkopen is sneller dan zelf een vakman sturen), waarop we zelf een tegenbod gedaan hebben dat wel geaccepteerd werd (werkelijke kosten obv offertes). De montage van de keuken is ook dramatisch. Verkeerde oven geleverd, krommen deuren op de koel-vriescombinatie, plinten die verkeerd gezaagd en gemonteerd zijn, klemmende lades, slecht kitwerk... Schouwtje bouwen rond de afzuigkap kunnen ze al helemaal niet, terwijl het een bijna kant-en-klaar pakket is! Muur vol gaten en alles zelf opnieuw mogen doen. Er zijn inmiddels 2 monteurs van keukenconcurrent geweest voor het nodige herstelwerk. We zijn 4 maanden verder. De Bouwvak komt er aan. Ik ben benieuwd of het lukt om voor de Bouwvak alles opgelost te hebben.

    Sterke punten
    Ontwerp van de keuken is goed

    Zwakke punten
    De "goede" monteurs kunnen nog niets, Flink gezeik over schade, Aftersales duurt heel erg lang