Reviews van deze auteur

Een grote ramp

Review over Keuken Kampioen

In maart een keuken besteld bij keukenkampioen Spijkenisse na een gezellig leuk gesprek, dit was meteen de laatste positieve ervaring, want je handtekening staat dan.
Bij het tweede gesprek zaten wij ineens bij de collega van de verkoper, dit was de manager, bij de controle bleek ineens dat de bestelde spatrand niet op de bon was gezet door de eerste verkoper, mochten we een flink bedrag voor bijbetalen, flink overrompeld toch maar gedaan, want dit was ook niet meer te bewijzen. Inmeten, demonteren en monteren ook via de winkel gedaan, alleen mijn eigen aannemer deed de voorbereiding.
Tijdens de voorbereiding waarschuwde mijn eigen aannemer mij dat de gemeten maten niet klopte en ik meteen de winkel moest bellen, ik de winkel bellen, wordt ik afgeblaft door de manager, die vond dat dit mijn fout was. De persoon die ingemeten heeft, heeft niet gekeken dat er een voorzetwand aanwezig was en de sloper heeft deze weggesloopt, moest ik mijn aannemer een voorzetwand laten plaatsen van €502,- rekening door gestuurd naar de winkel, nog niets van gehoord.
Na montage deed de vaatwasser het niet door een montage fout en de afvoer van de gootsteen lekte, is inmiddels verholpen en heel veel beschadigde delen en apparatuur, dit wordt half juni opgelost is mij beloofd.
Ik heb ook een Amerikaanse koelkast in een nis besteld, de ruimte hieromheen zou 1cm tot 1 ,5 cm zijn, dit is nu ruim 5 cm per kant, na plaatsing komt de verkoper met de smoes dat dit moet voor de koeling van de koelkast zelf, op internet zijn zat afbeeldingen te vinden van koelkasten van het zelfde merk, die wel op de afgesproken maten gemonteerd zijn.
Ik heb gevraagd of ze dit minimaal willen afwerken met een afwerklat in kleur, deze willen ze wel tegen meerprijs leveren aan mij, maar die moet ik zelf maar monteren, voor hun fout dus. Dat ga ik natuurlijk nooit doen, dit punt moet ik waarschijnlijk via de rechtsbijstandverzekering doen, want de winkel en klantenservice blijven weigeren dit op te lossen, terwijl ik eigenlijk kan vragen om een passende koelkast en nis, wat meer kosten is dan een latje van €100,- in eigen fabriek gemaakt. Koelkast was ook niet af te stellen volgens de monteur, die staat aan één kant 1 cm lager en wiebelt bij gebruik van de deur, later even gekeken, dit kan dus wel, het is alleen een tijdrovende klus waar ze geen zin in hadden
En ik kan steeds vrij nemen van het werk, de koelkast deur werd vervangen ivm een kras, monteur heeft de verkeerde deur mee, komt een andere dag weer en de keuken zelf is weer een andere monteur, 3 extra vrije dagen weg.
Dit verwacht ik niet van een keuken van bijna €15500

Sterke punten
Gladde praatjes

Zwakke punten
Afspraken niet nakomen en andere dingen in de offerte verstoppen dan mondeling besproken

reacties:

Review: Onprofessionele montage & klantenservice

Heel herkenbaar, laat dit een waarschuwing zijn voor mensen die een keuken zoeken