Keuken Kampioen: combineer naar hartenlust kleuren, materialen, modellen, werkbladen en apparatuur. Maak uw keuze uit honderden deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires. Vraag onze deskundige en vriendelijke keukenadviseurs wat u maar weten wilt. Keuken Kampioen levert kwaliteitskeukens uit eigen fabriek. Wat is het grote voordeel voor u?

Keuken Kampioen Reviews

  Een grote ramp

  In maart een keuken besteld bij keukenkampioen Spijkenisse na een gezellig leuk gesprek, dit was meteen de laatste positieve ervaring, want je handtekening staat dan.
  Bij het tweede gesprek zaten wij ineens bij de collega van de verkoper, dit was de manager, bij de controle bleek ineens dat de bestelde spatrand niet op de bon was gezet door de eerste verkoper, mochten we een flink bedrag voor bijbetalen, flink overrompeld toch maar gedaan, want dit was ook niet meer te bewijzen. Inmeten, demonteren en monteren ook via de winkel gedaan, alleen mijn eigen aannemer deed de voorbereiding.
  Tijdens de voorbereiding waarschuwde mijn eigen aannemer mij dat de gemeten maten niet klopte en ik meteen de winkel moest bellen, ik de winkel bellen, wordt ik afgeblaft door de manager, die vond dat dit mijn fout was. De persoon die ingemeten heeft, heeft niet gekeken dat er een voorzetwand aanwezig was en de sloper heeft deze weggesloopt, moest ik mijn aannemer een voorzetwand laten plaatsen van €502,- rekening door gestuurd naar de winkel, nog niets van gehoord.
  Na montage deed de vaatwasser het niet door een montage fout en de afvoer van de gootsteen lekte, is inmiddels verholpen en heel veel beschadigde delen en apparatuur, dit wordt half juni opgelost is mij beloofd.
  Ik heb ook een Amerikaanse koelkast in een nis besteld, de ruimte hieromheen zou 1cm tot 1 ,5 cm zijn, dit is nu ruim 5 cm per kant, na plaatsing komt de verkoper met de smoes dat dit moet voor de koeling van de koelkast zelf, op internet zijn zat afbeeldingen te vinden van koelkasten van het zelfde merk, die wel op de afgesproken maten gemonteerd zijn.
  Ik heb gevraagd of ze dit minimaal willen afwerken met een afwerklat in kleur, deze willen ze wel tegen meerprijs leveren aan mij, maar die moet ik zelf maar monteren, voor hun fout dus. Dat ga ik natuurlijk nooit doen, dit punt moet ik waarschijnlijk via de rechtsbijstandverzekering doen, want de winkel en klantenservice blijven weigeren dit op te lossen, terwijl ik eigenlijk kan vragen om een passende koelkast en nis, wat meer kosten is dan een latje van €100,- in eigen fabriek gemaakt. Koelkast was ook niet af te stellen volgens de monteur, die staat aan één kant 1 cm lager en wiebelt bij gebruik van de deur, later even gekeken, dit kan dus wel, het is alleen een tijdrovende klus waar ze geen zin in hadden
  En ik kan steeds vrij nemen van het werk, de koelkast deur werd vervangen ivm een kras, monteur heeft de verkeerde deur mee, komt een andere dag weer en de keuken zelf is weer een andere monteur, 3 extra vrije dagen weg.
  Dit verwacht ik niet van een keuken van bijna €15500

  Sterke punten
  Gladde praatjes

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen en andere dingen in de offerte verstoppen dan mondeling besproken

  DIKKE OPLICHTERS!!!!!!!

  We zijn zeer onbeschoft behandeld en totaal niet klantvriendelijk.
  Bij deze zaak proberen ze je op te lichten waar je bij staat. Let je even niet op? dan zit je met een keuken in je maag die 6K waard is.... maar bij deze zaak mag je 16k aftikken, en zonder hun zogenaamde kortingen kost die keuken normaal zelfs wel 21k!!

  Leuke praatjes en een hapje en drankje doen ze enkel om je om te kopen.
  Wij kregen een nieuw personeelslid die ons zou helpen om een keuken samen te stellen.

  De eerste vraag die gelijk gesteld werd, wat is je budget.
  Toen wij aangaven niet zo zeer een budget/richtprijs in gedachten te hebben en dat we gewoon wouden kijken wat een keuken naar onze wens en opstelling zou kosten werd er kort door de bocht gezegd. Ja zonder een maximale prijs kan ik niks.

  ik zie dat jullie al hele mooie keukens met A merk apparatuur hebben voor 7-8000.-. Dus laten we daar maar mee beginnen.

  Vervolgens hebben wij hier vanaf 2 uur tot bijna half 8 avonds gezeten. Geen enkel probleem en wij hebben alle geduld gehad voor de nieuwe werknemer. Alleen hadden zijn collega's het in 1-2 uren wel gedaan. Tijdens deze procedure werden de grote AEG en Miele merken afgeraden want die waren veel te duur en hun eigen Whirlpool was beter en betaalbaarder. Prima hun zijn de specialist dus dan vertrouw je ze toch?

  Composieten blad, nee meneer dat deed ik niet! een vezel blad is veel goedkoper en net zo mooi.

  Al met al hebben wij een vrij basic keuken uitgezocht in een U vorm, Geen bovenkasten, geen Bora maar een normale afzuigkap, en weer had hij zogenaamd "toevallig" een die goedkoop moest wezen.

  om een lang verhaal kort te houden, Meneer ging onze keuken berekenen, We kregen een gratis cooker want dit was de huidige actie. Ik vraag hem nog, hebben jullie nog meer acties lopen momenteel, heel kort reageerde hij Nee.

  ondertussen moest hij wel 6-7x naar zijn collega's om zijn tekeningen en prijzen te laten checken, prima je bent nieuw we hebben geduld.
  Vervolgens komt er een papier op tafel, daar worden oldskool wat prijzen op geschreven met een "Pen" dus niks officieels.... de linker kolom moest de advies prijs zijn, en de rechter werd hun prijs dan. Als kers op de taart werden die prijzen online vergeleken! nou super denk je toch?? Dus ik riep mediamarkt... nou daar was die niet blij mee. Nee het was alleen de Site KEUKENLOODS. Ik had hem allang door dat het onder een hoedje gespeeld werd maar goed ga je gang. Vervolgens moest dit ruim 2 uren duren voordat dat uit gerekend was. Tussendoor kregen we nog vele verkoperspraatjes te horen met : jaa hier korting daar korting, qooker gratis, dus alleen een spoelbak betalen. Kosten 500,- .... toen dacht ik al 500 EURO???? VOOR EEN STANDAARD SPOELBAK? Niet eens ingevrezen, gewoon opgelegd. Want ook dat werd veeeeeel te duur volgens hem.

  Al met al meneer is klaar, draait het papier om: kostprijs met kortingen 16.500,-..... Ik zeg hem maar dat ga ik niet voor die keuken betalen. Waarop meneer kort en beledigd antwoord, En waarom niet!!? Dus ik leg hem uit waarop, dat dit een basic keuken is, geen dure bladen of apparatuur, geen speciale kasten niks! we hebben de keuken zo goedkoop mogelijk gehouden.

  Ja maar dit is wat je wilt zegt ie, dus ik geef aan rustig te willen overleggen met mijn vriendin die naast me zit, dit vond hij blijkbaar maar gek maar ging uit eindelijk toch maar naar zijn collega om de prijs nogmaals te bespreken.
  Bij terugkomst zegt ie, wat wil je geven dan?
  Wat wil je geven dan? zitten we in een handje klap zaak dacht ik?
  Dus ik vraag hem wat kunnen jullie van de prijs maken.
  Nou meneer 16k rond!! dus ik geef hem aan dat we dat niet zien zitten en er dan eerst over na willen denken.
  Blijkbaar kon hij dit niet waarderen, waarna hij vraagt. Doe een bod dan? Uh doe een bod dan? We worden dus gedwongen dacht ik? Dus ik leg hem uit dat wij vinden dat deze keuken 10 duizend euro waard is. Vervolgens lacht meneer ons gewoon uit, ik zeg hem sorry maar wat we erbij krijgen kan dat nooit jullie prijs kosten. Vervolgens worden we weer uitgelachen waarop ik zeg dat 10 duizend nog steeds erg veel geld is.
  Hij gaat met zijn collega overleggen zegt ie.
  (die overigens omdat het half 8 was zeer gepikeerd was al) Constant lopen zuchten en op zn horloge zit te kijken, zijn vrouw al belde want hij had klanten die lang duurde? Sorry maar jou collega duurde lang maar goed.

  Samen komen ze terug gelopen en ik groet hem vriendelijk. Waarop hij mij Direct aan valt en zegt of ik dit grappig vindt. Huh Wat antwoord ik? Ja onze tijd verdoen zegt ie! Huh??? antwoord ik, ja en je bent deze jongen zijn tijd aan het verdoen met zo'n bieding. Hij heeft zoveel moeite erin gestoken. (dus ze verwachten dus dat je maar koopt dan??) Dus ik leg hem uit waarom ik dat vindt. Nou antwoorde hij, we zijn klaar dit is zonde van onze tijd, en wat wij wel niet dachten en we waren gek, ik bleef rustig en antwoord sorry maar dan houdt t op. Nou we moesten maar even downsizen als we niet genoeg Budget hadden voor zo'n keuken. Waarop ik terug zeg, uh budget? waar slaat dat op, wij willen die keuken dus ndan wordt het hem niet zeg ik. Weer wordt er gezegd ja bied serieus dan, waarop ik hem vraag of ze nog een scherpe prijs konden doen aangezien we toch graag de keuken wouden. Meneer blafte mij direct af met : Scherpe prijs HOEZO? je budget is toch 15k. Waarop ik hem zeg ooh dus zo gaat dat hier? maar ik heb geen budget gegeven. Maar dus als iemand jullie een budget geeft zorgen jullie hoe dan ook maar dat die keuken dat kost??? ongeacht of de materialen goedkoper zijn of niet. Meneer werd nog bozer en vroeg aan mij of ik dacht dat we ouderwets aan het handjeklappen waren? Terwijl hun toch echt op die manier aan het werk waren steeds en ik totaal niet!! ik gaf hem aan of hij het normaal vondt zo tegen zijn klanten te praten. Meneer pakte als een gek ondertussen alle papieren van de tafel en verfrommelde ze, liep weg en zij dat we hun tijd aan het verdoen waren.

  Dus überhaupt voordat ik het zogenaamde hand geschreven briefje had kunnen lezen helemaal had meneer deze al snel weg ge joetst wantja stel je voor dat dit naar de buiten wereld zou komen!!!? wij zijn opgestapt en kwaad de zaak uitgelopen. Wat een onbeschoft stel oplichters hier!! echt waar mensen KOOP HIER NIET!!!!!

  Wij dachten hier ook een mooie keuken te kopen, nou ze naaien je waar je bij staat!

  Als kers op de taart kom je er thuis achter dat er wel degelijk nog een actie was!!! gratis montage staat overal online!!!! en mij 8.5 x 275,- rekenen!!!!!

  Sterke punten
  GEEN ENKELE

  Zwakke punten
  WAARDELOOS BEDRIJF

  Oplichtende chanteurs

  Beste allemaal,


  Koop nooit en te nimmer een keuken bij de Keuken Kampioen.

  Tenzij je in een depressie wil belanden,zou ik je deze zogenaamde keuken verkopers aanraden.

  Eerste bezoek zeer meegaand,netjes uitgetekend,en betreft het een offerte geven ze aan,bij een volgende afspraak en de juiste dan

  aangepaste keuken zou je voor het officiele gedeelte tekenen ter aankoop.

  Fout!!!!!!!Je zit er meteen aan vast,en bij annuleren vragen ze je 30% van de aankoopwaarde.

  Op het moment dat je terug wil komen voor de aanpassingen worden er allerlei excuses verzonnen.

  Zo is de toen aanwezige verkoper ziek,krijg je een andere verkoper die ``helemaal``op nieuw moet beginnen.

  Bij alles wat je vraagt zucht en puft hij diep.

  Vraagt je huiswaarts te keren omdat hij moet afsluiten,en je daarbij de volgende dag te contacten betreffende de aanpassingen.

  Je raadt het al,volgende dag geen bellende verkoper.

  Gebeld wanneer deze wel klaar is,morgen meneer;je raad het al,niet dus!

  Bijna 2 weken later komen ze met een telefoontje waarbij de aanpassingen zoal gevraagd ingezet zijn.

  Een klein koffie kastje van 60 cm kost dan plots 600 euro.

  Daarbij nog een paar kleine aanpassingen,waarvoor we de vriezer van 600 euro hebben laten varen,waarbij het gesprek op

  locatie duidelijk was de vriezer tegen gevraagde aanpassingen weg te strepen,wat ook mogelijk was.

  Keuken was dan ook plots 2000 euro duurder!

  Dat werd m dus niet!

  Gevraagd of mijn vrouw en schoonvader de volgende dag langs konden komen hierover te praten hetzij keuken naar oud

  eerder getekende situatie te brengen.

  Er werd ze bij binnenkomst nog geen blik waardig gegeven,onderling hebben ze nog staan strijden al kijkend naar vrouw en

  schoonvader wie dit moest gaan oplossen.

  Het werd verkoper Elmar(pffffffffffffffffffffffffff,)die heeft de depressie uitgevonden!

  Zuchten,puffen,en totaal niet mee willen werken,wat een drama,

  waarbij hij nog doodleuk aangaf dat wij zeker ook nog bij andere ``keukenboeren``lang geweest zouden zijn.

  Daarop zijn ze maar gegaan omdat ze geen kant op wilde,en schijnbaar niets wilde verkopen(alhans,zo leek het)

  Na bijna 2 weken niets meer vernomen te hebben,belde Elmar terug op,wanneer de keuken geleverd kon worden,wij gaven aan

  klaar te zijn met de Keuken kampioen.

  Hij begon dan ook meteen te smijten met de juridische afdeling van de Keuken Kampioen,na nog geen 1 min telefonisch

  met hem gesproken te hebben.

  Daarop aangegeven geen zin meer te hebben in dit soort verkopers,en hem daarbij te hebben geconfronteerd met zijn eerdere

  gedrag bij de ``verkoop``.

  Daarbij weer wijzende op de juridische afdeling,en de daarop door ons te betalen 30% annulerings kosten.

  Beetje verbouwereerd,maar snapte plots de getekende offerte.

  Heb ik in het verhaal iets fout gedaan,jazeker,ik heb de revieuws op verschillende forums niet gelezen alvorens ik daar

  binnen stapte.

  Ronduit schrikbarend en ongeloofelijk dat dit soort bedrijven in NL nog bestaansrecht heeft.

  Aan de hand van bovenstaande een opzet gemaakt met het gedrag en onwelwillendheid,incl het niet mee willen werken aan

  het vinden van een oplossing ter annulering.

  Daarna werd ik opeenvolgende dagen werkelijk gestalkt door de verkopers Elmar en de aldaar werkende manager wesley.

  Opeens kon ik een goedkopere andere keuken kopen,en wilde hij wel meedenken,wijzende op de juridische afdeling van de

  Mandemakers Groep te Waalwijk.

  Het feit dat een keuken bedrijf een juridische afdeling bezit,moeten ons toch tot nadenken geven!

  We werden daarna dagen in de ochtend,middag en zelfs na werktijd/winkeltijd bestookt met telefoontjes van desbetreffende

  verkoper en manager Wesley.

  Zelfs de zondagochtenden net voor 10 uur in de ochtend belde ze nog op,waarbij wij niet opnamen.

  Daarna plots de te ``leveren`` keuken in je mailbox,wanneer ze deze kunnen afleveren,zoniet,treed de juridische

  afdeling in werking.

  Betreft het nu een Keuken verkopende partij,of hebben we te maken met juristen kantoor?

  Na 2 weken krijg je de 30% annuleringskosten in je mailbox,en of je deze binnen 2 weken wil betalen.

  Ze zijn soepel,je kan een betalingsregeling treffen,wat vriendelijk zeg!

  We gaan zelf de juridische weg bewandelen,gezien het feit ze in de overeenkomst zetten, bij aankoop keuken bij de keuken

  kampioen binnen 2 jaar,ze deze 30% zien als aanbetaling.

  Ja,jullie lezen het goed!!!!!!!Klinkt bijna als chantage.

  Bij deze,loop de Keuken Kampioen voorbij,en laat ze links liggen,dit zijn ware boeven.

  Check ook de andere revieuws,en zie het ware aard van dit bedrijf!

  Sterke punten
  Hebben ze die wel dan?O ja,geld binnen harken

  Zwakke punten
  Na verkoop ben je lucht,is alles teveel,

  Slechte ervaring aanschaf keuken bij Keukenkampioen

  Al vanaf het begin is Keukenkampioen Kaatsheuvel voor mij een groot hoofdpijndossier. Het begon al met zeer gehaast en onprettig verkoopgesprek door de verkoopmedewerker (nadruk lag voor hem duidelijk op het zo snel binnenhalen van een getekende order voor een nieuwe keuken; het geven van advies/luisteren/meedenken was tijdens dit gesprek niet aan de orde.

  In het gesprek gaf ik bij de verkoopmedewerker aan dat ik mijn huidige vaatwasser van Miele wilde behouden in de nieuwe keuken (mede i.v.m. financien). De verkoopmedewerker had intern de afmetingen ervan opgevraagd en hij garandeerde mij dat ik de vaatwasser kon behouden. Bij het inmeten in januari 2020 werd nogmaals door de Keukenkampioen aan mij bevestigd dat dit mogelijk was. Dat ik mijn Miele vaatwasser in de nieuwe keuken zou behouden, is ook in de getekende koopovereenkomst opgenomen.

  Tot mijn grote verbazing werd ik in april jl. echter ineens door Keukenkampioen Kaatsheuvel benaderd of ik even E 640,- voor een nieuwe vaatwasser van Siemens wilde bijbetalen, omdat mijn eigen Miele vaatwasser volgens de Keukenkampioen toch niet in de ontworpen nieuwe keuken bleek te passen. Ondanks dat Keukenkampioen ineens afwijkt van hetgeen bij de aankoop was overeengekomen, heeft Keukenkampioen Kaatsheuvel de volledige rekening van deze fout bij mij als klant neergelegd.

  Tijdens het ontwerp van de keuken is door de verkoopmedewerker verzuimd rekening te houden met de hoogte van de koelkast. De koelkast zit in de nieuwe keuken dermate hoog, waardoor ik voortaan altijd een trapje nodig heb om bij de bovenste legplateaus van mijn koelkast te kunnen. Over de hoogte en indeling van de keuken is destijds door de verkoopmedewerker geen enkel advies gegeven en/of meegedacht.

  Daarnaast is de keuken bij de installatie half gekit achtergelaten (een deel van het aanrecht is bij een kant van de muur nog helemaal open). Al maanden ben ik al aan het wachten wanneer dit eindelijk door Keukenkampioen naar behoren wordt afgemaakt. Iedere keer krijg ik van Keukenkampioen Kaatsheuvel de toezegging dat de kitter mij z.s.m. belt voor een afspraak, echter heb ik bijna 3 maanden na levering nog steeds geen kitter gezien. Inmiddels heeft iemand uit mijn omgeving aangeboden om het zelf voor mij te gaan kitten, omdat men ziet dat het mij teveel negatieve energie kost en iedereen zo snel mogelijk dit hoofdstuk voor mij mee wil afsluiten.

  Veel mensen uit mijn omgeving adviseren mij, na het zien van mijn nieuwe keuken (en de trap die ik nodig heb om iets uit mijn koelkast te pakken) en als ze horen hoe dit traject is verlopen, om deze gang van zaken niet te accepteren en hier werk van te maken. Ik ging ervan uit dat ik heel erg blij zou zijn van mijn nieuwe keuken en ervan zou genieten. Maar door alle negatieve ervaringen met keukenkampioen Kaatsheuvel ga ik er mentaal aan onderdoor.

  Ik vind het een treurige zaak dat Keukenkampioen Kaatsheuvel zo weinig op heeft met haar klanten en zich zo rigide opstelt. Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid heb ik bij filiaal Kaatsheuvel erg gemist. Op mails wordt vanuit Keukenkampioen niet gereageerd. De order + betaling zijn bij Keukenkampioen binnen, dat is blijkbaar helaas het enige dat voor Keukenkampioen Kaatsheuvel telt.

  Ik heb nog de moeite genomen om Keukenkampioen op de hoogte te stellen van mijn ervaringen, maar op deze mail wordt gewoonweg niet gereageerd. Dit zegt al genoeg over hun houding.
  Het z.s.m. binnenhalen van de order en klanten na het zetten van hun handtekening op een later moment ineens opzadelen met onvoorziene extra kosten, is blijkbaar 'normaal' voor Keukenkampioen.
  Een grote afrader dus, keukenkampioen.

  Niet tekenen 20220065843

  Zeker niet aanbevelen.
  We kwamen voor een offerte. Aangegeven aan de vrouw die een verkoper ging halen en 2 keer aangegeven aan de verkoper zelf.
  Één van de eerste vragen: wat is het budjet?
  Kwam niet enorm klantvriendelijk over op dat moment, toch op in gegaan en besproken. Dan lijkt het bedrag me duidelijk.
  We zijn vervolgens uitgebreid geholpen, tips gehad en betrokken zijn ze met ons bezig geweest. Dus dat top.
  Uiteindelijk een keuken ver boven budjet. Dan natuurlijk het spelletje touwtrekken over de prijs. Uit eindelijk kwamen we op een bedrag wat opzich acceptabel was maar natuurlijk nog steeds boven budjet.
  En toen kwam het. We werden gevraagd te tekenen. Je weet hoe het gaat, mooie praatjes en overhalen. We konden er vanaf binnen 48 uur want ze waren aangesloten op het cbw. Wij overstag. We wilde toch graag alle voordelen die ze beloofd hadden.
  Na het tekennen, sfeer veranderd meteen. We werden de deur haast uit geschoven. Zitten we in de auto met meteen een naar gevoel. Meteen besloten. Dat gaan we niet doen. gelijk bellen en mailen binnen zelfs 24 uur. Gelukkig we waren er vanaf. Nee hoor. Nu een rekening van 670,- van wegen annuleren. Nooit tekenen, je wordt terplekke bedonderd. Nooit zou ik keukenkampioen nog aanbevelen.

  Keuken hoefde pas 2 jaar later geleverd te worden... this niet zo Dat ze alles al geregeld moesten hebben.

  Sterke punten
  Leuke tips voor de keuken

  Zwakke punten
  Pakkende verkoop praatjes en beloftes.
  Niet informeren hoe dingen daadwerkelijk in elkaar zitten.

  Onprofessionele montage & klantenservice

  Luxe en uitgebreide keuken gekocht via KK Beverwijk, na vervelende ervaring in het offerte-traject bij vestiging Cruquius. Locatiemanager M. van Beverwijk uiteindelijk prima keuken getekend en geoffreerd. Na levering 7 (!) herhaalbezoeken nodig geweest om de keuken correct te plaatsen; zelfs moedwillige fouten om verschillen in afmetingen van deuren niet geschuwd. Na 10 maanden staat de keuken nu zoals getekend. Medewerker C.S. van de klantenservice doet slechts loze beloftes, het blijkt de normaalste zaak van de wereld dat je 7 keer een dag thuis moet blijven zodat fouten hersteld kunnen worden en montage dan eindelijk volledig afgerond kan worden. Waar in het proces eerder nog over compensatie gepraat werd, en deze telkens vooruit geschoven werd totdat herstel afgerond zou zijn, bleek toen puntje bij paaltje kwam dat C.S. het af wilde doen met een bos bloemen.. erg ongepast en onprofessioneel!

  Inhoudelijk ingaan op deze klacht lukt Keukenkampioen tot op heden nog niet, een eventuele reactie hier zal naar verwachting opnieuw slechts ontkenning van het probleem en verkondigen van onwaarheden zijn.

  nieuwe keuken met defecte apparatuur

  Bij oriëntatie voor een keuken hebben we besloten om de keuken meteen te kopen en niet naar een andere leverancier te gaan, zoals we onszelf hadden voorgenomen! Het gesprek was naar volle tevredenheid, alsmede het aanbod.

  Het plaatsen van onze gloednieuwe keuken vond plaats op een donderdag. Op zaterdag de oven in gebruik genomen, deze maakte rare geluiden. Het weekend erop wilden we wederom de oven gebruiken maar deze gaf de geest. Dit leek me nog geen probleem, het geleverde product werkt niet naar behoren en zal wel vervangen worden, hij is tenslotte gloednieuw!

  De oplossing van de keukenkampioen is om een monteur te sturen??? Ik koop dus een nieuw apparaat dat nog niet is gebruikt en dat moet dus voor ingebruikname gerepareerd worden?? Ik vind dit een uitermate slechte beslissing van de keukenkampioen die pretenderen 100% service te geven. Garantie tot aan de deur lijkt me. Er mag redelijkerwijs vanuit gegaan worden dat dit apparaat al mankementen had bij aflevering. Een monteur stuur je als het apparaat reeds enige tijd in gebruik is, niet bij een aankoop!

  We hebben een klacht ingediend bij de klantenservice, op een antwoord wachten we nog steeds. Alle fatsoensnormen gooien ze dus ook overboord!

  Wel kregen we antwoord op een review. De keukenkampioen had al meerder malen contact met ons gehad...NOT... het contact dat we hebben gehad waren onze eigen telefoontjes naar de klantenservice waarin we verzochten om de oven te vervangen. Tevens via het review kregen we te horen dat de keukenkampioen bij het standpunt blijft: Dus; koop bij ons maar een nieuwe oven die niet werkt, dan laten we hem even maken. We gaan de oven niet vervangen voor een nieuwe. Klaar is Kees. Hier moeten wij dus blij mee zijn.

  Een service van niks!!!!

  Sterke punten
  De verkoper in Rotterdam was een aardige jonge man. Het gesprek daar hebben we als prettig ervaren.

  De monteur was een ZZP-er, niet in dienst van keukenkampioen, heeft keurig werk geleverd.

  Zwakke punten
  garantie tot de deur!!! slechte service, whirlpool kan dus zijn defecte materiaal via de keukenkampioen alsnog kwijt! ze vergeten te melden in het verkoopgesprek dat er meteen een monteur meekomt om je defect aangekochte spullen te repareren!!!

  Slechtste beslissing ooit

  Slechtste aankoop ever. An sich was/is de keuken prima, en ook de monteur was een heel aardige, kundige man. Maar daarmee is al het positieve ook gezegd.
  Keukenkampioen heeft een inmeetfout gemaakt, waardoor ik 500 euro extra aan de aannemer kon betalen om de keuken toch passend te maken. Ook kostte me dit een extra vrije dag. Men gaf bij Keukenkampioen hun fout wel toe, maar weigert de extra kosten te dekken. Vervolgens blijkt er een kras op de keuken, en is er een deel van de afzuigkap niet compleet. Ik zou dan gebeld worden om dit te herstellen (wat me uiteraard weer een vrije ochtend kost), maar tot nu toe niks van ze gehoord. Kortom, aller slechtste ervaring ever, nog nooit zulke slechte service meegemaakt.

  Sterke punten
  Aardige en kundige monteur, al was die volgensmij geeneens in dienst bij KK

  Zwakke punten
  Alles. Komen afspraken niet na, leveren spullen met krassen/incompleet af, maken fouten maar weigeren verantwoordelijkheid voor de gevolgen (kosten) hiervan te nemen.

  DRAMA

  Zomer 2017 hebben wij een keuken (lage kasten, hoge kasten en een spoeleiland) gekocht bij de Keuken Kampioen te Tiel. Helaas hadden ze de keuken niet in de door ons gewenste kleur staan en daarom hebben we onze keuze gebaseerd op een enkel frontje wat ze daar hadden staan. Na een prijsonderhandeling (erg dwingende houding van de verkoper, maar goed de prijs werd voor ons acceptabel) en specifiek gevraagd te hebben of de keuken geleverd zou worden zoals het getoonde frontje, hebben we het koopcontract ondertekend.

  Eind oktober werd de keuken geleverd en begin november heb ik de keuken uitgepakt om te gaan plaatsen (plaatsen in eigen beheer). Direct bij het uitpakken valt op dat: a) de panelen voor het eiland, de zichtzijde van een van de hoge kasten, de plinten en de passtroken mat zijn ipvhet door ons bestelde hoogglans b) alle frontjes/deurtjes in meer en mindere mate krom zijn, c) de plankdragers ontbreken. Direct, nog binnen de tijd om te reclameren, maken we hier melding van. Ons wordt verzocht om melding te doen bij het hoofdkantoor en dat doen we dan ook.

  Een periode van bijna drie weken volgt waarin we meermaals foto's moeten toesturen en achter de KK aan moeten bellen (want toezeggingen dat zij ons gaan bellen worden niet nagekomen) voordat wordt toegegeven dat het geleverde inderdaad niet is zoals aan ons verkocht. Er wordt toegezegd dat er hoogglanspanelen en nieuwe fronten geleverd zullen gaan worden.
  Ondanks de toezegging (alles telefonisch, niks via de mail) dat we gebeld gaan worden over een leverdatum horen we niks, dus eind december bellen we zelf maar weer eens en krijgen een leverdatum door 3e week januari. Echter worden we 4 dagen voor geplande datum gebeld dat de levering niet door zal gaan, nieuwe datum is nog niet bekend. Na meerdere telefoontjes van onze kant uit wordt er aangegeven dat de levering deels zal geschieden, panelen wel, deuren niet.
  Een paar dagen later mogen we de panelen dan ontvangen en constateren direct dat de kleur volledig afwijkend is van fronten en dat niet alle maatvoering juist is. Direct reclameren we weer en inschakeling van rechtsbijstand en een ingebrekestelling volgt.

  Om een te lang verhaal te voorkomen en om geen gedetailleerde weergave te hoeven doen van de volledige non-communicatieve en arrogante houding van de klanten 'service', het vervolg samengevat.

  Toegegeven wordt dat ze de panelen niet in de exacte zelfde hoogglans te kunnen leveren, we doen een concessie en accepteren de panelen/plinten/passtroken in mat. Deze ontvangen worden deels opnieuw geleverd ('oude' panelen waren deels gebruikt voor tijdelijke plaatsing van de keuken).
  Eind feb., de nieuwe fronten worden geleverd, de kleur wijkt af van de eerdere fronten en de afwerking lijkt wel een lachspiegel ipv strak hoogglans. weer reclameren we en moeten ze eerst in conclave met de leverancier voordat ze toegeven dat het fout is.
  Deze week (begin april) worden opnieuw fronten geleverd en wederom constateren we een kleurverschil en een brakke afwerking. Wederom reclameren we en wederom non-reactie/communicatie vanuit KK.

  Ongeveer 6 maanden en 4 leveringen verder en we hebben dus nog steeds geen keuken geleverd gekregen zoals we overeengekomen met KK (zelfs ondanks dat we al concessies hebben gedaan).

  We hebben het vandaag uit handen gegeven aan de advocaat van de rechtsbijstand en zijn heel benieuwd hoe dit in vredesnaam ooit opgelost gaat worden.

  Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we NOOIT meer een aankoop doen bij de Keuken Kampioen / Mandemakers Groep en zullen dat ook een ieder afraden.

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  Maximaal incompetent en een volledig non-communicatieve en arrogante klanten 'service'.

  My horrific experience with Keuken Kampioen

  Me and my wife went to keuken kampioen at Mijdrecht to look for a kitchen for our new house which we planned to buy but still not bought then. Marshal from keuken kampioen showed us the kitchen and finally created an offer for us. As we still did not buy the house then, so we didn't want to sign any paper. They fooled us by giving an offer. They gave us appliances worth 250 euros and told us to sign the offer and pay 250 euros. They mentioned that in case we don't buy the house or do not want to buy kitchen they will keep 250 euros with them and we will keep the appliances. But if we decide to buy, then we will get the appliances for free. Later we realized it's an overpriced kitchen and we told them we do not want the kitchen. Then the manager at the shop who is very arrogant and ill mannered person told us that we have signed the order and now we need to pay 30% fine if we cancel. By then even the design of kitchen was not finalized and no measurements were taken. Also as all the papers were in Dutch and we cannot read Dutch, we trusted their words and got fooled. They talked so rudely to me and my wife that finally we got pissed off like hell and we paid the fine to get out of their shackles. It was a nightmare experience for us and we lost thousands of euros as fine. I would suggest people never to trust their words and there are other shops who offer better kitchen for much less price. These guys are just bunch of liars !! They took advantage of us being expats. #shameonkeukenkampioen

  Sterke punten
  No strengths

  Zwakke punten
  They are bunch of liars. Very arrogant people specially the manager. Very very poor service.

  Erin getrapt

  Ook wij zijn erin getrapt, bij aankomst bleek de keuken niet te passen omdat de stroom anders aangelegd moest zijn. We hebben van tevoren alles laten opmeten en hebben keukenkampioen betaald om alles te regelen. Toen ze aankwamen bleek hun tekening niet te kloppen en werd gedreigd dat we extra kosten moesten gaan betalen als we de keuken zouden annuleren. Inmiddels zitten we 2 maanden zonder keuken, de oude keuken hadden we aan een goed doel gegeven. Een aanbetaling is gedaan en due krijgen we niet terug.
  Trap er niet in...

  Sterke punten
  Spullen verkopen

  Zwakke punten
  Wat verkocht is ook daadwerkelijk leveren

  Waardeloze service na verkoop

  Koop hier geen keuken omwille van de vele fouten die in het proces plaatsvinden en WAARDELOZE SERVICE NA VERKOOP! Wij hebben 6 MAANDEN over de eerste levering tot de correcte oplevering gedaan. Uiteindelijk zijn er 10 service beurten over heen gegaan, we hebben het hele proces de keukenkampioen via de monteurs, telefoons, mails, winkelbezoeken achter hun broek aan moeten zitten. Hebben tich fouten uit hun offertes, plannen en montages gehaald. Werden constant van het kastje naar de muur gestuurd en kregen als standaard antwoord “dat een keuken nu eenmaal maatwerk is en dat nu eenmaal langer kan duren.” Langer is voor de keukenkampioen wel een zeeeeeeer rekbaar begrip, men weze gewaarschuwd!
  Hier alvast enkele zinvolle tips bij het aanschaffen van je keuken:
  - Gebruik deze winkel als inspiratie, en niet als leverancier! De verkopers zijn super vriendelijk, de meeste monteurs en vrijwel alle service na verkoop is waardeloos.
  - Check je toestellen goed op de laagste prijsgarantie. Internet zit vaak nog onder de “zeer lage prijs” van de keukenkampioen. Je kunt je toestellen trouwens ook altijd elders kopen.
  - Let goed op de reacties op Trustpilot, Nederlandreview, Qasa,.. de hoge cijfers zijn vrijwel allemaal gegeven na de POSITIEVE WINKEL ERVARING, de negatieve allemaal na/tijdens een COMPLEET FALENDE MONTAGE en KLANTENSERVICE.
  - Voel je vooral niet verplicht om onmiddellijk te tekenen. (er is een reden waarom ze willen dat je dit doet…)
  - Wacht tot er een “Enkel deze week 40%” actie is. Onze vele winkel bezoeken hebben geleerd dat het heel vaak “Enkel deze week” is.
  - Check alles, heel goed! Niet dat we het gevoel hebben dat ze veel met onze opmerkingen gedaan hebben, maar dan weet je alvast dat het niet aan je eigen onoplettendheid lag.
  - Wil je een keuken zonder problemen? Blijf dan vooral zo ver mogelijk van de KeukenKampioen (en waarschijnlijk de hele Mandemakersgroep: oa Keukenconcurrent, MandemakersKeukens, deel van Grando,…) vandaan!
  - Wil je veel sociaal contact en veel extra activiteiten rondom je keuken, koop hem dan vooral wel bij bij de keukenkampioen, wij hebben 10 dagen 1-5 mensen over de vloer gehad en dat was niet omdat we zo een grote keuken hebben -> een “gewone” U-keuken. (Zorg vooral ook voor melk en suiker voor in de koffie)

  Hopende jullie alvast van een Keukenfiasco te vrijwaren wachten wij op een reële compensatie. Momenteel vind de keukenkampioen zich zeer gul door een dineerbon van minder dan 1% van ons aankoopbedrag aan te bieden. Best grappige actie nu we eindelijk "zorgeloos" in onze keuken kunnen koken…

  Sterke punten
  Vriendelijke verkopers
  Tot laat open
  Vaak "enkel deze week 40% korting en 1EUR montage" acties
  Grote toonzaal
  Veel mogelijk
  Altijd koffie of thee

  Zwakke punten
  Zeer matige monteurs, pas voor servicebeurt 9 en 10 kregen we een goede
  Bestelproces - leverproces - montageproces zit vol FOUTEN
  WAARDELOZE service na verkoop
  Veel beloftes weinig daden
  Niet punctueel
  Arrogante regiomanager
  Interne bedrijfsstructuur loopt spaak en dit is voor de klanten duidelijk merkbaar in lage wachttijden, foute leveringen, geen/foute terugkoppeling op telefoons/mails
  Geleverde stemt niet altijd overeen met bestelde
  Hebben geen kennis over vlakintegreerbare kookplaten
  Hun klantgerichtheid zit enkel in het binnenhalen
  ...

  Nooit meer Keuken Kampioen!

  Samen met mijn zoon eind 2015 2 keukens gekocht en geloof me voor bij elkaar veel geld. In maart 2016 werden ze beiden geleverd en geinstalleerd.
  En toen begon het. Bovenkasten verkeerde front geleverd, kastdiepte kookeiland verkeerd, afzuigkap waarvan een inwendige kabelboom was doorgesneden,
  stuk uit 2 onderlades gezaagd, beschadiging composiet werkblad, vooraf diverse zaken verkeerd ingemeten waardoor vaatwasser niet meer open kon,
  deel composiet werkblad opnieuw bestellen vanwege anders plaatsen werkblad, vaatwasser en koelkast weken lang ingepakt in de gang, en nog veel meer.
  Bereslechte after sales, helemaal niet dus! Niet of te laat reageren op klachten, doorverwijzen naar andere collega's of fabrikanten van de keukenapparatuur.
  En zo nog wel meer zaken te noemen. Wij hebben absoluut spijt van onze keuze voor de Keuken Kampioen. Diverse malen met Keuken Kampioen overlegd om een redelijke
  vorm van compensatie voor alle gedoe die we hebben meegemaakt, nu 6 maanden verder en het heeft nergens toe geleid.
  Voor alle duidelijkheid nog dit: de keukenmonteurs die bij ons zijn geweest zijn een absolute toppers! Inmiddels is de vestigingsmanager vervangen en onze keukenverkoopster werkt er ook al niet meer.
  Mijn tekst qua ongenoegen over Keuken Kampioen is veel langer maar ik wil het voor dit moment hier even bij laten. U bent gewaarschuwd!

  Sterke punten
  Goede keukenmonteur.

  Zwakke punten
  Vooral de after sales, die is er niet......

  Bestel geen losse artikelen bij Keukenkampioen

  In februari 2016 gingen wij voor advies voor een ingebouwde afvalemmer in onze Keukenkampioen keuken. Er werd een Hailo uno emmer voor ons besteld. Na 2,5 maanden van ellende door verkeerde emmer bezorging, emmer zonder bevestigingsmateriaal, zakje toegestuurd zonder handleiding en mal en verkeerde kleur, vele vele telefoongesprekken en wachtenwachtenwachten...Heb ik dan nu einnnnndelijk de juiste emmer en toebehoren. Het is nu mei!via online winkel had het slechts een paar dagen geduurd. Keukenkampioen gaat uit van plaatsing door hen en levert dus niet alle toebehoren erbij die je nodig hebt om het zelf te doen. Zeer negatieve ervaringen. Niet doen!

  Sterke punten
  Meisjes bij de klantenservice zijn vriendelijk

  Zwakke punten
  Klantenservice kan niets doen zonder overleg met teamleider en buiten het protocol. De klant is de dupe en moet steeds thuis blijven voor levering en retouren en daar staat NIETS als genoegdoening tegenover.

  Trendy keukens

  De keukens hier zijn lekker trendy en aantrekkelijk.

  never again with them

  I agreed with them to have the simplest thing in a kitchen done-to just do the kitchen worktop and nothing more. In the contract the delivery date stated was 5 weeks.
  7 weeks passed by and no sound of them at all.
  Than I decided to engage them and they have been inventing stories and excuses for the past 5 weeks (so far). For the past 3 month since I have hired them to do a simple work, I am without a functional kitchen, eating out every night, because they are incompetent in the work they are suppose to be "champions" in.
  I have tired everything to reason with them, calling them, sending emails, opening complaints on their official site, opening complaints on klach.nl ( btw at the moment they own 73% of the complaints in their category) reported them in the ACM.nl and consuwijzer.nl, send complaint via registered mail, etc. So their response to this: SILENCE. Nobody gives 10cents to what you have to say.
  I strongly advise anyone that is even thinking to get anything from these people, to go to the next store. Even if you plan to get a small handle worth 20euros, just dont enter their shop. Just go to the next one. There is always a next one, just 2meters from them. And the other companies are smart. The open their shops just next to keukenkapioen, because they know that you will not go in keukenkapioen, but will go in their shop. Just do that and I promise you, you will feel appropriated and satisfied, you will be smiling, and everything will be done according to the agreement.
  I still can not understand how is it possible to agree that you will deliver something in 5 weeks (which is again a lot of time for such a simple thing) to and than take 12 weeks (so far) not to deliver. And probably there will be 3-4 more that I will need to wait. That is 250% more that the agreed time, and 250% more of money thrown out on dinners every night.
  I feel sorry for all of us that made the mistake to start something with these liars.

  Sterke punten
  nothing

  Zwakke punten
  everything

  Keuken van de week!!

  Bij keuken kampioen Den Bosch langs geweest voor een nieuwe keuken. Na wat strubbelingen eindelijk een juist ontwerp met passende prijs gekregen van de filiaalmanager Stephan. Nu vergelijken met de concurrent!

  Worden we gebeld, door Jaimy van keuken kampioen Den Bosch! Jullie keuken ontwerp is ontwerp van de week, speciaal uitgekozen door de directie, u ontvangt een cadeau van ons!!

  Nou dat klinkt mooi! Ik vraag tweemaal voor de zekerheid, ik ontvang dus een cadeau van jullie zonder dat ik een keuken bestel bij jullie! Tweemaal word ja gezegd.

  Ik kom langs in de winkel voor het cadeau...........word mij verteld door de filiaalmanager Stephan dat het cadeau natuurlijk alleen gegeven word als ik nu mijn handtekening zet!!!!

  Toen was het voor mij over, en ben ik weg gegaan. Nadat ik natuurlijk gemeld had wat ik van deze actie vond

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  De organisatie weet echt niet waar ze mee bezig zijn!! Eén groot leugen wat ze je voorhouden!

Bezoek Keuken Kampioen

Schrijf een review