Bemmel & Kroon

Bemmel & Kroon: Keukens en keukenapparatuur Keukenspecialist Bemmel & Kroon biedt u de mooiste keukens en nieuwste keuken apparatuur tegen de scherpste prijzen. ✓ Beste service ✓ Laagste prijs

Bemmel & Kroon Reviews

  diepvrieskast liebherr bestel

  via internet kontakt met dit bedrijf. mede door goede offerte daar koop gesloten.
  helaas niet medegedeeld dat verpakking niet werd meegenomen en helaas verkeerd werd neergezet ,ondanks mijn vraag of hij in de juiste richting stond.
  Bedrijf zelf. prima. snel. netjes en goede prijs.Snelle levering en antwoord op vragen.

  Sterke punten
  prijs.duidelijk en snel reagerend

  Zwakke punten
  niet medegedeeld dat hij tot deur geleverd werd. maar tegen meerprijs over de drempel

  Oplevering na 32 ipv 10 weken, beroerde naservice en communicatie

  Op 24 november 2018 een keuken besteld. Kosten ruim € 15.000. Keuken werd op 18 februari 2019 geplaatst. De uiteindelijke oplevering was op 3 juli 2019. Er waren diverse gebreken: beschadigde kast, verkeerde kleur greeplijsten, verkeerde kleur ladefront, verkeerde kleur plinten, ontbrekend bevestigingsmateriaal, ontbrekend rooster in een plint en nog afstelwerkzaamheden etc. Door onzorgvuldigheid aan de kant van BenK zijn tot drie keer toe de verkeerde producten bij ons afgeleverd. Er wordt kennelijk niet in het magazijn gecheckt of de juiste spullen worden doorgestuurd. De levering van de keuken duurde 10 weken, maar het herstelwerk duurde ruim 20 weken. Hierbij moesten we er zelf continu achteraan gaan. Het heeft ons onnodig extra velofdagen gekost en we kijken nog steeds tegen een beschadigde kast aan. Op mijn klacht werd in eerste instantie niet gereageerd. Pas na een berichtje op FB kreeg ik bericht terug. Als ‘compensatie’ heb ik een dinerbon ontvangen van wel €50. Een bon van €50 om uit eten te gaan met mijn gezin; ik vrees dat we dit niet gaan redden zonder nog meer aanvullende kosten te moeten maken, zeker gelet de deelnemende restaurants. Lang verhaal kort: BenK is alleen aan te raden als alles in een keer goed gaat. Naservice en communicatie zijn belabberd.

  Sterke punten
  Prijs voor apparatuur

  Zwakke punten
  Slechte aftersale service en communicatie

Bezoek Bemmel & Kroon

Schrijf een review