Reviews van deze auteur

ontevreden over nieuwe keukenkastdeuren

Review over Nieuwenhuis Keukens

Op 16 augustus 2021 is bij ons een nieuwe keuken geplaatst door Nieuwenhuis keukens te Meppel.
We zijn ontevreden over de nieuwe kastdeuren.
Het merendeel van de deurtjes heeft namelijk veel en grote nerven van soms 6 millimeter breed. Er zitten splinters aan, zodat schoonmaken niet mogelijk is en de deurtjes onveilig zijn.
Op het proefdeurtje, op basis waarvan wij onze keuze gemaakt hebben, was dit allemaal niet te zien.
Het is niet de kwaliteit eikenfineer die je zou verwachten op keukenkastjes. Dit zijn niet de deurtjes die we hebben uitgezocht.
We hebben bij Nieuwenhuis Keukens te Meppel aangegeven dat we niet tevreden zijn. We zijn naar de showroom geweest, daar werd gezegd dat we via de klantenservice een klacht moesten indienen. Dat hebben we gedaan, met foto's van de kastdeurtjes erbij. Er zijn daarna diverse telefoontjes gepleegd, er is gemaild. De klacht is uiteindelijk doorgezet naar de commercieel directeur; we moesten het maar oplossen met de showroom. Van de diverse medewerkers kregen we steeds hetzelfde te horen: `het is een houtproduct: dan kun je dit verwachten, wij kunnen er niets aan doen, wij hebben geleverd, nieuwe kastdeurtjes bestellen heeft geen zin want die kunnen weer hetzelfde zijn. `
Op ons verzoek is vervolgens een medewerker is bij ons thuis geweest. Die zou daarna contact met ons opnemen; dit gebeurde niet. Toen zelf weer gebeld. We moesten zelf maar een timmerman of houtbewerker inschakelen om te vragen wat er aan gedaan kan worden.
Toen waren we er klaar mee en hebben op 5 oktober een klacht ingediend via de website KLACHT.nl
Nog dezelfde dag werden we teruggebeld door Nieuwenhuis Keukens. Er zou (weer) iemand langskomen ter beoordeling, let wel pas op 1 november! Gevraagd of dit niet eerder kan, maar dat kan blijkbaar niet.
We zijn erg ontevreden over de hele gang van zaken en de klacht is nog steeds niet verholpen.
We willen graag geleverd krijgen waar we voor gekozen en betaald hebben; nieuwe deurtjes van dezelfde kwaliteit als het proefdeurtje, dus zonder splinters en met glad oppervlak.

Zwakke punten
Geven niet thuis bij klachten

reacties: