KeukenConcurrent

Toen KeukenConcurrent in 1997 haar deuren opende, wilde oprichter Ernst Bareman maar één ding voor zijn klanten: betaalbare keukens van topkwaliteit. Vanaf dag 1 wist hij de prijs van de kwaliteitskeukens laag te houden, onder meer door rechtstreeks in te kopen bij de fabriek. Het bleek een succesformule! Want nu – 15 jaar later – is KeukenConcurrent de grootste keukenspeciaalzaak van Nederland met 45 vestigingen door het hele land. Nog altijd vindt u er de keuken die u zoekt voor gegarandeerd de laagste prijs. En daar zijn we héél trots op!

KeukenConcurrent Reviews

  Prima ontwerp, daarna alleen maar drama

  Het ontwerp van de keuken is goed. Ik had zelf wat kleine dingetjes anders gedaan, maar 99% van de wensen is gerealiseerd.

  Maar de montage en schadeafhandeling is DRAMATISCH. Bij montage veel schade aan muren, waarbij een lullig bod gedaan om de schade mee te herstellen (afkopen is sneller dan zelf een vakman sturen), waarop we zelf een tegenbod gedaan hebben dat wel geaccepteerd werd (werkelijke kosten obv offertes).

  De montage van de keuken is ook dramatisch. Verkeerde oven geleverd, krommen deuren op de koel-vriescombinatie, plinten die verkeerd gezaagd en gemonteerd zijn, klemmende lades, slecht kitwerk... Schouwtje bouwen rond de afzuigkap kunnen ze al helemaal niet, terwijl het een bijna kant-en-klaar pakket is! Muur vol gaten en alles zelf opnieuw mogen doen.
  Er zijn inmiddels 2 monteurs van keukenconcurrent geweest voor het nodige herstelwerk. We zijn 4 maanden verder. De Bouwvak komt er aan. Ik ben benieuwd of het lukt om voor de Bouwvak alles opgelost te hebben.

  Sterke punten
  Ontwerp van de keuken is goed

  Zwakke punten
  De "goede" monteurs kunnen nog niets,
  Flink gezeik over schade,
  Aftersales duurt heel erg lang

  Koop geen keuken bij deze zaak.

  Aangekocht in 2016 een complete keuken t.w.v. €20.000.- euro.
  Tijdens het verkoop gesprek, direct aangegeven, dat de geadviseerde afzuigkap, te groot was, hierop werd negatief op gereageerd, want bij een 90 cm. grote kookplaat hoorde deze kap.
  Wel werd geadviseerd om te kijken of in de praktijk problemen zouden ontstaan.
  Na 5 maanden van hoofdstoten contact gezocht met het hoofdkantoor, en verzocht een kleinere kap te leveren, gesprekken werden gevoerd met de vestiging in Utrecht, en een kleinere kap uitgezocht, dit werd voorgelegd aan het hoofdkantoor en wilde wel leveren, tegen een bijbetaling van €800.- euro, n.b. voor een kleinere kap.

  Daarnaast zijn er nog andere zaken die niet kloppen, maar met de keukenconcurent heb ik het wel gehad.

  Niets kopen er zijn betere zaken.

  Sterke punten
  Geen!!!!!!!!!!!

  Zwakke punten
  slechte communicatie en onbetrouwbaar.

  Opdringerig

  Hallo, je moet wel van goeie huize komen in deze keukenzaak en je niet laten inpakken door 'dagkortingen'. Wij vonden dat heel onaangenaam.

Bezoek KeukenConcurrent

Schrijf een review