Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens bestaat al ruim 115 jaar en is daarom ook de beste keuze als u een nieuwe keuken wil aanschaffen. Bruynzeel Keukens heeft in al die jaren erg veel ervaring opgebouwd in het maken van keukens en in de ergonomische aspecten van een keuken. Dat betekent dat een Bruynzeel keuken niet alleen optimaal is qua gebruik en degelijkheid, maar tevens zorgt voor een optimale indeling qua ruimte, werkhoogte en opbergruimte. Met een Bruynzeel keuken bent u de komende 15 tot 20 jaar iedere dag aan het genieten van uw keuken. Bruynzeel Keukens heeft zo'n 40 vestigingen verspreid over Nederland. Het maakt niet uit wat uw persoonlijke voorkeur heeft. Een landelijke keuken, een design keuken of losse keukenapparatuur betreft, in de keukenwinkel van Bruynzeel vindt u alles op het vlak van keukeninrichting en wat daarmee te maken heeft. Wacht daarom niet langer en bezoek snel een keukenwinkel van Bruynzeel om te zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn!


Keukenopstellingen

In principe zijn er eigenlijk maar vijf verschillende keukenopstellingen. Zo kun je kiezen uit een rechte opstelling, L-vorm, U-vorm, parallel en eiland. Elke keuken die worden aangeboden bij Bruynzeel zijn persoonlijke varianten op een van deze vijf basisopstellingen. Op de website van Bruynzeel heb je de mogelijkheid om vooraf te kijken welke opstelling het beste past in een beschikbare ruimte. Een keuken die werkt ontstaat onder andere door het combineren van kastelementen, deuren, werkbladen en apparatuur. Voor elke woning een persoonlijke combinatie die is afgestemd op de wensen, de smaak, het budget en de beschikbare ruimte. Door deze werkwijze van Bruynzeel is het mogelijk om de stijl en de uitstraling van de getoonde keukens te realiseren in alle mogelijke opstellingen. Van recht tot U-vorm, van parallel- tot eiland opstelling. Iedere keuken in alle verschillende opstellingen uit te voeren. Neem dus snel een kijkje op de website van om te zien wat Bruynzeel te bieden heeft.


Garantie en service

Kies je voor Bruynzeel Keukens, dan kies je voor een vertrouwd Nederlands fabricaat. Bruynzeel Keukens is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. De CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling is van toepassing is op jouw aankoop. Bovenop deze garantie geeft Bruynzeel Keukens nog een paar extra garanties, welke zijn opgenomen in de garantiebepalingen. Het kan altijd voorkomen dat er toch iets niet in orde is met de keuken. In dit geval is het prettig om te weten dat je klantbegeleider zo snel mogelijk te hulp schiet. Het service-traject van Bruynzeel Keukens verloopt altijd volgens de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen. Je kunt dus vertrouwen op een snelle en doeltreffende oplossing. Via het online serviceformulier heb je de mogelijkheid om een aanvraag te melden. Na ontvangst van de aanvraag wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Let op: vergeet bij de aanvraag niet uw ordernummer in te vullen.


Levertijd van de keuken

Er ligt ongeveer drie maanden tussen het moment van aankoop en de uiteindelijke levering van de keuken. Samen met de klant wordt er een strakke planning opgesteld om de overlast minimaal mogelijk te houden. Bruynzeel houdt hierin rekening met de verschillende leveranciers die de diverse maatwerk onderdelen van de keuken leveren. De gemiddelde levertijd van een keuken ligt tussen de 10 tot 12 weken. In sommige gevallen kan de levering sneller, hoewel dit is afhankelijk van de gekozen onderdelen zoals keukenapparatuur, het keukenblad en accessoires die op maat moeten worden gemaakt komen uit verschillende hoeken bij elkaar. De levertijd van de keuken tevens afhankelijk van het type keuken. Showroomkeukens hebben altijd een korte levertijd, want die staan al in de winkel. Bruynzeel informeert haar klanten altijd over de levertijd van een nieuwe keuken. Er moet immers voor die tijd nog voldoende geregeld worden. Om de montage en levering van uw nieuwe keuken zo soepel en snel mogelijk laten te verlopen, wordt er gevraagd om rekening te houden met de onderstaande punten: - Zorg dat de oude keuken tijdig is verwijderd. Houd rekening met de 10-12 weken levertijd en verwijder de keuken niet te vroeg. De oude keuken wordt niet meegenomen door Bruynzeel Keukens. Tegen meerprijs kun je eventueel door het montagebedrijf laten doen. Het montagebedrijf kan hiervoor bij het inmeten een offerte maken. - Regel vooraf dat de aansluitpunten voor gas, water en elektra zijn voorzien. Dit is nodig om de keuken daadwerkelijk werkend op te leveren zodat je er gelijk gebruik van kunt maken. - Als de oude keuken is verwijderd en de muren zijn niet mooi meer of beschadigd kun je deze beter voor plaatsing van de nieuwe keuken opknappen. Wanneer de nieuwe keuken staat, wordt dit een stuk moeilijker. Plaats wandtegels wel na plaatsing van de keuken. - Zorg ervoor dat je op de dag van montage zelf thuis bent. Dan kun je bij eventuele problemen heb je dan de mogelijkheid om zelf een beslissing te nemen. - Als je aanwezig bent bij de montage, krijg je ook zelf de uitleg over hoe de keuken gebruikt moet worden en bijvoorbeeld de keukenapparatuur. Tevens krijg je instructies over hoe je de keuken en het keukenblad optimaal schoon kunt houden zodat deze zo goed als nieuw blijft. - Tijdens de montage van de keuken komt er veel stof en ander materiaal vrij. Soms moet iets ter plekke op maat gezaagd worden, tot aan het werkblad aan toe. De monteurs van Bruynzeel Keukens zijn ervaren professionals. Als iets minder mooier uitpakt, dan wordt dat direct geregeld. Plaats daarom kostbare spullen even in de kast en bedek meubels in dezelfde ruimte. - Vloertegels moeten geplaatst worden voordat de keuken wordt gemonteerd. Wandtegels kun je echter beter plaatsen nadat de keuken staat. Dan kun je de tegels netjes aan laten sluiten op het keukenblad en kan de kit bijna onzichtbaar worden aangebracht.


Contactgegevens

Hoofdkantoor Drebbelstraat 7 4622 RC Bergen op Zoom 0164 - 285000


Bruynzeel Keukens Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Bruynzeel Keukens.

Bezoek Bruynzeel Keukens

Schrijf een review