Reviews van deze auteur

Aanmaningen ondanks annulering volgens afspraak

Review over Nieuwenhuis Keukens

Eind 2016 is er voor ons een offerte op gemaakt voor een nieuwe keuken door Nieuwenhuis keukens in Assen.
(Verkoper Bruno Lukens) en zijn wij min of meer overrompelt door een mooi en glad praatje van deze verkoper en wist hij ons ondanks dat we het niet wilden toch een handtekening te laten zetten onder een koopcontract met daarin opgenomen de voorwaarden dat we de keuken alleen moetens afnemen als we de financiering rond kregen.
Helaas lukte dit niet en konden we volgens de verkoper nu alleen onder de koop uit als we hem een schriftelijk bewijs zouden geven dat we de lening niet kregen. Dit schrijven heb ik de verkoper Bruno Lukens half weg januari 2017 persoonlijk in het filiaal in Assen gegeven. Hij betreurde dat de keuken niet door kon gaan en zou de annulering rond maken, helaas niets van deze belofte heeft hij waargemaakt en kregen we in december een aanmaning van het hoofdkantoor van Nieuwenhuis. Ik gebeld met het hoofdkantoor en daar wisten ze niets van de annulering en ze zouden contact opnemen met Bruno. Ook ik heb gelijk gebeld met het filiaal in Assen gesproken met Peter, Bruno was uiteraard net even niet aanwezig maar Peter zou het er met hem over hebben. Dus dacht ik klaar maar helaas Januari 2018 opnieuw een aanmaning nu van het filiaal in Assen of we even binnen 5 dagen wilden betalen. Ik opnieuw gebeld met het filiaal in Assen gevraagd naar Bruno maar die werkt daar niet meer maar nu in Groningen dus heb ik daar maar heen gebeld en toevallig Bruno was niet aanwezig en heb ik de dame die ik aan de telefoon had in Groningen vriendelijk doch dringend verzocht Bruno mede te delen dat ik de volgende dag voor 12.00 uur wil horen hoe hij ging zorgen dat deze grote ergernis ging oplossen. Ik zou dan terug gebeld moeten worden op vrijdag 12 januari maar helaas Bruno laat wederom niets van zich horen. Ik heb nu inmiddels wel via de mail het bewijs van annuleren financiering verstuurd naar Nieuwenhuis en hoop dat het nu klaar is.
Mijn waarschuwing is kijk uit met Nieuwenhuis en vooral de verkoper BRUNO LUKENS met zijn mooie praatjes en beloftes

Sterke punten
Een verkoper die door erg lang met je bezig te zijn je dan toch weet over te halen om te tekenen

Zwakke punten
Een verkoper die veel beloofd maar niets nakomt
niet terug belt of aan de telefoon komt en schriftelijke annuleringen van een financierde voor een lening laat verdwijnen

reacties: