Sanidirect

Over onze badkamer showroom in Meppel

Een mooie gehele nieuwe badkamer aan het zoeken? Dat kan ook bij Sanidirect in Meppel. toiletsets, inloopdouches of losse artikelen. Het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze showroom.

Bekijk onze grote showroom!


Bekijk grotere versie

In de showroom van Sanidirect Meppel zijn verschillende complete badkamers opgebouwd, die verschillende combinaties tonen. Daarnaast zijn er opstellingen van badkamermeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines, toiletten en tegels. Onze deskundige adviseurs zullen onder het genot van koffie of thee altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

Parkeren bij de sanitair winkel Meppel

Sanidirect Meppel is gevestigd aan de woonboulevard Blankenstein. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A32. Gratis parkeren voor de deur van onze showroom, dat kan gewoon.


Sanidirect Reviews

 • Wat ik erg verveld vind is als je bij hun heb gekeken op de site . word je meteen elke dag gebeld. Wat ik erg storend vind, ik kijk vrijblijvend om ideeen op te doen. Dan bellen ze je meteen de volgende dag. Ik zei ik kijk gewoon even rond snap niet dat u mij belt. Waar ik niet on vroeg. En dan word je daarna nog een paar keer gebeld door andere medewerkers van sanidirect. Erg dwingend daarom zal ik zeker niets meer kopen. Bij deze zaak.

  Sterke punten
  site mooi

  Zwakke punten
  stolken. je lastig vallen omdat je op hun site heb gekeken en door cookies je kunnen achter halen erg dwingend

  Door Edwin Hulst op 24 oktober 2019 Reageer

Bezoek Sanidirect

Schrijf je eigen review