Sanidirect

Sanidirect

Over onze badkamer showroom in Meppel

Een mooie gehele nieuwe badkamer aan het zoeken? Dat kan ook bij Sanidirect in Meppel. toiletsets, inloopdouches of losse artikelen. Het is allemaal in mooie opstellingen te bekijken in deze showroom.

Bekijk onze grote showroom!


Bekijk grotere versie

In de showroom van Sanidirect Meppel zijn verschillende complete badkamers opgebouwd, die verschillende combinaties tonen. Daarnaast zijn er opstellingen van badkamermeubels, spiegels, wastafels, kranen, douchecabines, toiletten en tegels. Onze deskundige adviseurs zullen onder het genot van koffie of thee altijd de beste combinatie van prijs en kwaliteit adviseren.

Parkeren bij de sanitair winkel Meppel

Sanidirect Meppel is gevestigd aan de woonboulevard Blankenstein. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A32. Gratis parkeren voor de deur van onze showroom, dat kan gewoon.


Sanidirect Reviews

  Drama

  Hierbij dien ik een klacht.

  Ik heb door toedoen van Sanidirect lang moeten wachten om de badkamer meubel te plaatsen. Gisterochtend (woensdag) is de juiste meubel aangekomen nadat er 3 keer onjuist en gebroken spullen zijn geleverd.
  Nadat de meubel is geplaatst wilden wij de spiegel gaan plaatsen. Bij het openen van de beschermlaag blijkt dat deze ook gebroken is. Het is echt een drama Wat ik niet juist of gebroken heb ontvangen van Sanidirect .
  Doordat ik 4 x mijn monteur moest afbellen en gisteren weer niet compleet afgemaakt heeft moet ik hem ook extra hiervoor compenseren. Deze kosten wil ik ook bij Sanidirect verhalen.

  Ik verwacht dan ook zeer spoedig een antwoord van Sanidirect en een nieuwe spiegel en compensatie van kosten aan de monteur en geleden stress die zich meebrengt.

  Ik heb van alles ook een foto gemaakt.

  Ook heb ik rechtsbijstand hierin ingeschakeld.
  Tevens zal ik overwegen om alle sociale media en consumenten programma's zoals Kassa inschakelen over de manier van handelen

  Sterke punten
  Verkoop praatjes

  Zwakke punten
  Zijn er niet als spullen gebroken geleverd wordt

  lastig vallen

  Wat ik erg verveld vind is als je bij hun heb gekeken op de site .
  word je meteen elke dag gebeld.
  Wat ik erg storend vind, ik kijk vrijblijvend om ideeen op te doen.
  Dan bellen ze je meteen de volgende dag. Ik zei ik kijk gewoon even rond snap niet dat u mij belt. Waar ik niet on vroeg.
  En dan word je daarna nog een paar keer gebeld door andere medewerkers van sanidirect. Erg dwingend daarom zal ik zeker niets meer kopen. Bij deze zaak.

  Sterke punten
  site mooi

  Zwakke punten
  stolken. je lastig vallen omdat je op hun site heb gekeken en door cookies je kunnen achter halen erg dwingend

Bezoek Sanidirect

Schrijf een review