Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Keuken-Hof Keukens

Keuken-Hof Keukens

Onze filosofie is heel eenvoudig: met liefde en enthousiasme voor het vak creŽren wij keukens die in deze tijd passen en tevens tijdloos zijn. Keukens die waarden en traditie uitstralen en hun weerga niet kennen. Wij streven voortdurend naar de hoogste kwaliteit. Beleef vandaag de keukens van morgen!

Wij staan al meer dan 30 jaar voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs. In een uitvoerig gesprek nemen wij uw keukenwensen met u door, om er zeker van te zijn dat wij niets over het hoofd zien. Vrijblijvend, dus zonder verplichtingen. Maar wel verantwoord en gedegen. Mag het misschien b
Lees verder Ľ

Bezoek Keuken-Hof Keukens

2

Reviews en Ervaringen over Portegijs

Portegijs

Vanuit het bekende bouwbedrijf Portegijs Bouw B.V. is 33 jaar geleden Portegijs Keukens gestart. Vanuit de behoefte om alles in eigen hand te hebben en niet afhankelijk te zijn bij het bouwen en verbouwen van woningen, zijn wij ons keukencentrum in Westerland gestart.

Inmiddels vindt u 21 uitgebreide keukenopstellingen van o.a. de topmerken Alno, Systemat en Tristar in onze uiterst sfeervolle toonzaal. U vindt onze keukenzaak in Westerland op het voormalig eiland Wieringen, in de kop van Noord-Holland, tussen Hoorn en Den Helder.
Lees verder Ľ

Bezoek Portegijs