Friesland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Huizenga Keukenstyle

Huizenga Keukenstyle

Huizenga Keukenstyle Drachten, voor de mooiste keukens van Friesland. Laat u inspireren door onze collectie keukens via de website. Wij leveren ruim 40 jaar kwaliteitskeukens in geheel Friesland.

Na 40 jaar Zwaagwesteinde zijn wij verhuisd naar Drachten! Vanaf 1 januari heten wij onze trouwe klantenkring van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Florijn 5 te Drachten. Dit adres is nog niet opgenomen in alle navigatiesystemen, maar als u straatnaam Nijtap ingeeft komt u zeer dicht in de buurt. Een compleet nieuwe collectie betaalbare kwaliteitskeukens maar met hetzelfde team en advies.
Lees verder »

Bezoek Huizenga Keukenstyle

2

Reviews en Ervaringen over Baden-Plus

Baden-Plus

Badkamers Drachten - Van der Meulen

Baden+ badkamers zijn onder verkrijgbaar bij Van der Meulen in Drachten. Klik voor meer informatie. Baden+ heeft een passie voor sanitair/badkamers.
Lees verder »

Bezoek Baden-Plus

3

Reviews en Ervaringen over Badkamerxxl

Badkamerxxl

Badkamers & sanitair online kopen bij BadkamerXXL.nl

Badkamer en sanitair kopen doet u online bij de webshop BadkamerXXL.nl. Gratis verzending, voor 17:00 besteld = morgen in huis en 5 jaar fabrieksgarantie!
Lees verder »

Bezoek Badkamerxxl

4

Reviews en Ervaringen over Bijlstra-installaties

Bijlstra-installaties

Badkamers - Bijlstra Installaties Dokkum

Nieuwe badkamer? Wij adviseren u graag. Zelf ideeën opdoen? Ontwerp zelf uw eigen badkamer of bekijk onze diverse badkamervoorbeelden.

Voordelig verhuiswagen huren
Lees verder »

Bezoek Bijlstra-installaties

5

Reviews en Ervaringen over FeenstraKeukenenBad

FeenstraKeukenenBad

Badkamers - Feenstra Keuken en Bad

De badkamer is belangrijk. Wij kijken met de klant wat er in deze ruimte past. Het wordt uw badkamer of toilet of samen in één. Ergonomisch en vooral mooi.
Lees verder »

Bezoek FeenstraKeukenenBad

6

Reviews en Ervaringen over HofstedeTegelhuys

HofstedeTegelhuys

Hofstede Tegelhuys, sfeervolle tegels & badkamers

Bij Hofstede Tegelhuys worden tegels, badkamers en accessoires op een sfeervolle wijze gepresenteerd.
Hofstede Tegelhuys is leverancier van bijzondere natuursteen vloeren, exclusieve tegels, witjes, keukentegels en tijdloze badkamers.
Lees verder »

Bezoek HofstedeTegelhuys

7

Reviews en Ervaringen over KammingaBakkeveen

KammingaBakkeveen

Badkamers : Kamminga Bakkeveen – Keukens – Zonweringen – Montage Specialist – Waterontharders
Lees verder »

Bezoek KammingaBakkeveen

8

Reviews en Ervaringen over KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutum

KBC Scharnegoutum is sinds de start in 1976 uitgegroeid tot ‘binnenshuis de beste’ en daar zijn we trots op. In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en
kleuren.
Lees verder »

Bezoek KBC Scharnegoutum

9

Reviews en Ervaringen over Keuken Drachten

Keuken Drachten

Keuken Drachten: Nieuwe Keuken Kopen?

Keuken Drachten ✓ Erkende Keukenspecialist ✓ Direct de Scherpste Prijs ✓ Geen Opdringerige Verkopers. Je Nieuwe Keuken Koop je bij Keuken Drachten.
Lees verder »

Bezoek Keuken Drachten

10

Reviews en Ervaringen over Keukenadvies aan huis

Keukenadvies aan huis

Keukenadvies aan huis biedt u diverse informatie bij de zoektocht naar uw ideale droomkeuken. Of u nu op zoek bent naar een eilandkeuken, hoekopstelling of een enkelwandige keuken, wij leveren keukens met eindeloze mogelijkheden. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres en altijd voor een eerlijke en netto prijs! U vind hier ook informatie over de diverse elementen binnen de keuken (apparatuur, werkbladen, inbouwaccessoires, etc). Liever uw bestaande keuken behouden en deze renoveren? Ook dan zit u goed, wij zijn de specialist in keukenrenovatie. Keukenadviesaanhuis.nl GRATIS advi
Lees verder »

Bezoek Keukenadvies aan huis

11

Reviews en Ervaringen over Keukencentrum Marssum

Keukencentrum Marssum

Het is inmiddels 18 jaar geleden dat de familie Postma begon met de verkoop van keukens, en heeft Keukencentrum Marssum, onder de rook van Leeuwarden, de meest inspirerende showroom van Friesland.

Het familiebedrijf specialiseert zich in betaalbare A-merk keukens welke geheel ontzorgd kunnen zijn, compleet met montage en aansluiten, persoonlijk nagemeten, thuis bezorgd, en indien gewenst tot en met het afvoeren van ons afval. Kant en Klaar! en dan ook nog met 7 jaar garantie!
Lees verder »

Bezoek Keukencentrum Marssum

12

Reviews en Ervaringen over LaanKeukens

LaanKeukens

Van der Laan - Sanitair
Lees verder »

Bezoek LaanKeukens

13

Reviews en Ervaringen over MultibouwenWellness

MultibouwenWellness

Multibouw & Wellness - voor badkamers, sauna's & tegelwerk

Multibouw & Wellness is werkzaam in Dokkum & Noord-Nederland. Een bedrijf dat voor u o.a. mooie en technisch goede badkamers, sauna's & tegelwerk kan realiseren
Lees verder »

Bezoek MultibouwenWellness

14

Reviews en Ervaringen over Sanipower

Sanipower

Sanipower
Lees verder »

Bezoek Sanipower

15

Reviews en Ervaringen over Stienstra Keukens

Stienstra Keukens

Stienstra Keukens: goed en deskundig advies bij Stienstra Keukens. Onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw keuken.

Stienstra Keukens zit met een ruime moderne showroom al enkele jaren in Grou. Voor u als bezoeker heel makkelijk te vinden en te bereiken zonder parkeerproblemen. In het bedrijf aan de Biensma 32 staan vele opstellingen en een grote verscheidenheid aan keukens. Al meer dan vijftien jaar ontwerpen wij voor onze klanten keukens die iedere keer weer anders zijn van kleur, style en maatvoering. Van de inmiddels duizenden keukens die we naar tevredenheid van
Lees verder »

Bezoek Stienstra Keukens

16

Reviews en Ervaringen over Tabak Keukens

Tabak Keukens

Tabak Keukens: het vertrouwde keuken adres in Friesland. Tabak Keukens in drachten is al meer dan 30 jaar een betrouwbare keuken leverancier in Friesland van een groot assortiment kwaliteitskeukens.

De aanschaf van een nieuwe keuken is geen dagelijkse bezigheid. Een goed en betrouwbaar advies is daarom een onmisbaar onderdeel in het maken van de juiste keus. Met onze meer dan 30 jarige ervaring voorzien we u van alle relevante informatie. Zoals de meest praktische opstelling van de keuken, de materialen, keukenbladen, levensduur en inbouwapparaten.
Lees verder »

Bezoek Tabak Keukens

17

Reviews en Ervaringen over Wilka Keukenhandel

Wilka Keukenhandel

403 Forbidden


Lees verder »

Bezoek Wilka Keukenhandel